Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
44 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Puuvillalanka

Puuvilla on kasvipohjaista tekstiilikuitua, joka kasvaa puuvillapensaissa ja muistuttaa valkoisia untuvapalloja. Puuvillalanka on todella suosittua ja sen ominaisuudet sopivat melkein kaikenlaisiin neulonta- ja virkkaustöihin. Ominaisuuksiensa ansiosta puuvillalanka on yksi suosituimmista langoistamme.

Puuvilla on pehmeää ja kestävää kuitua, joka on tunnettu lujuudestaan, miellyttävän pehmeästä koostumuksestaan sekä pesunkestävyydestään. Puuvillasta neulotut vaatteet voi pestä 60 °C. Tämän vuoksi lanka sopii todella hyvin arki- ja käyttövaatteisiin, erityisesti pikkulasten ja vauvojen vaatteisiin, joita pestään normaalia useammin.

Puuvillalankaa voi käyttää useissa erilaisissa neuletöissä ja siitä syntyy laadukkaita vaatteita koko perheelle. Koostumukseltaan puuvillalanka sopii erinomaisesti myös viltteihin, kodin sisustukseen, amigurumeihin jne. Oikeastaan vain oma luovuus on rajana erilaisille vaihtoehdoille.

Ihanista puuvillalangoistamme löytyy paljon erilaisia väriyhdistelmiä, ihanan romanttisista pastellivärisävyistä hieman hillitympiin ja tummempiin sävyihin. Uskallamme luvata, että verkkokaupastamme löytyy lankoja jokaiseen makuun!

Ekologista ja kierrätettyä lankaa

Valikoimaamme kuuluu yhä enemmän myös ekologista ja kierrätettyä lankaa, jossa käytetään ympäristöystävällisempää materiaalia. Langat valmistetaan ekologisesti kestävällä tavalla, jossa hyödynnetään kierrätysmateriaalia. Meillä on ekolangoillemme nykyään oma tuoteryhmänsä, johon voit tutustua tässä.

Merseroitu puuvilla

Meiltä löydät myös puuvillalankoja, jotka on valmistettu merseroidusta puuvillasta. Tällaisen puuvillan kuituja on suoristettu venyttämällä, jolloin lanka on saanut kauniin kiillon. Tällöin langasta tulee myös kestävämpää ja pehmeämpää. Käsiteltyjen lankojen imukyky on parempi, jolloin niitä on myös helpompi värjätä.

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Meiltä löydät aina edullisia puuvillalankoja ja tunnettuja tuotemerkkejämme ovat esim. Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway, Drops Design, Novita, Permin ja Cewec.

Teemme tiivistä yhteistyötä tuotemerkkiemme kanssa ja pystymme siten säännöllisesti julkaisemaan mielenkiintoisia lanka- ja neuleohjeuutuuksia.

Laaja valikoima puuvillalangoille sopivia neuleohjeita

Meiltä löydät laajan valikoiman neuleohjeita, joissa käytetään puuvillalankaa. Niistä voit valmistaa esim. lasten vaatteita, vauvanvaatteita, miesten vaatteita ja naisten vaatteita sekä vilttejä, hartiahuiveja, myssyjä, patalappuja ja leluja.

Tarvitsetko neulontatarvikkeita?

Tarvitsetko uusia tarvikkeita aloittaessasi seuraavan projektisi? Käy tilaamassa uusia puikkoja, neuletarvikkeita ja muuta tarpeellista, kuten esim. saksia ja ompelutarvikkeita.

Aloita uusi projektisi!

Verkkokaupassamme asioit helposti ja kätevästi, olemme avoinna vuorokauden ympäri. Meiltä löydät laajan valikoiman parhaaseen hintaan!