Lue lisää evästeistä

Ostoskori

 

OHJEPANKKI

Saat käyttöösi yksinomaan jäsenillemme tarkoitetun ohjepankkimme

 

ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS

VIP-jäsenenä toimitus ja palautus on aina ilmainen

 

VAIN JÄSENILLE TARKOITETUT VIP-PÄIVÄT

VIP-päivät ja yhteistyökumppaniemme tarjoukset

Tervetuloa Knittingroom VIP-klubiin

Knittingroom VIP-etukonsepti on tarkoitettu sinulle, joka rakastat käsitöitä ja olet Knittingroomin asiakas. VIP-jäsenyydessä on monia hyviä etuja. Yksi niistä on, että voit ladata yli tuhat neule- ja virkkausohjeita tietokoneelle, matkapuhelimelle tai tabletille – rajoituksetta. Tervetuloa Knittingroomin VIP-jäseneksi!

 

Tämän saat VIP-jäsenenä

 1. kuukausi ilmaiseksi! Sen jälkeen 1,90 €/kk 12 kuukauden ajan.  
 

  • Jäsenille tarkoitettu ohjepankki (+1000 ohjetta)
  • Aina ilmainen toimitus ja palautus
  • Vain jäsenille tarkoitettuja VIP-päiviä
  • Edullisia tarjouksia
  • Ensimmäinen kuukausi hintaan 0 €

Onko sinulla jo Omat sivut? Kirjaudu sisään tässä:

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!

Liity jo tänään VIP-jäseneksi, niin saat käyttöösi kaikki VIP-edut ilmaiseksi 2022-12-30. Sen jälkeen maksat 1,90 €/kk 12 kuukauden ajan.

Tai luo tili

Knittingroom VIP -klubin ehdot

Peruutusoikeus ei ole voimassa Knittingroom VIP -klubissa sen jälkeen, kun palvelu on tilattu. Knittingroom pidättää oikeuden irtisanoa VIP-jäsenyyden, jos asiakas rikkoo Knittingroomin ostoehtoja tai käyttää väärin VIP-jäsenyyttään. Voidaksesi hyödyntää VIP-jäsenyyden edut, sinun täytyy olla kirjautunut tilillesi. VIP-jäsenenä saat ilmaisen toimituksen (yli 10,00 euron tilauksiin) ja ilmaisen palautuksen koko jäsenyyden ajan. Ilmainen toimitus koskee ainoastaan normaalia toimitusta. Voit halutessasi irtisanoa VIP-jäsenyytesi vasta sitten, kun liittymisestäsi on kulunut 12 kuukautta.. Sitoutumisajan päätyttyä VIP-jäsenyytesi jatkuu ilman irtisanomisaikaa. Muista tekijänoikeus – älä jaa ladattuja ohjeita muille.