Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
25 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Järbo Garn

Haluaisitko tutustua yhteen suosituimmista tavaramerkeistä? Haluamme esitellä sinulle Järbon, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Järbo Garn. Järbo perustettiin Sandvikenin lähellä sijaitsevassa pienessä Järbossa. Paikkakunnan tekstiilinvalmistukseen liittyvä perinne ulottuu aina vuoteen 1896.

Järbon tuotteita myydään sadoissa eri liikkeissä ympäri Pohjoismaita sekä monissa verkkokaupoissa, sivustomme knittingroom.fi on yksi niistä. Meiltä tilaat helposti Järbon edullisia lankoja, ohjeita ja tarvikkeita ja yhteistyömme ansiosta meillä on aina tarjota heidän viimeisimpiä uutuuksiaan.

Järbon tunnettuja lankoja

Järbo on alkujaan perheyritys, jonka toiminta on aikojen saatossa siirtynyt sukupolvelta toiselle. Yrityksen tuotannosta löytyy paljon rakastettuja lankoja kuten esim. Järbo Raggi, Järbo Soft Raggi, Järbo Reflex ja Järbo Soft Cotton.

Runsaasti eri lankamateriaaleja

Järbon monipuolisen valikoiman langoista voit neuloa tai virkata käytännössä mitä tahansa. Heidän lankavalikoimassaan on mm. alpakkalankaa, bambulankaa, sekoitelankaa, puuvillalankaa, laaman villaa, pellavalankaa, merinolankaa, mohairlankaa, sukkalankaa, synteettilankaa, villalankaa ja virkkuulankaa.

Voimme luvata, että Järbon valikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja, kun neulot tai virkkaat vaatteita ja asusteita naisille, miehille, lapsille ja vauvoille. Sama pätee, kun valmistat kodin sisustustuotteita, leluja, vauvojen tarvikkeita, kotieläinten asusteita ja tarvikkeita jne.

Inspiraatiota pohjoismaisesta designista

Yrityksen tavoitteena on aina ollut valmistaa neule- ja virkkausalan laadukkaimpia lankoja ja tarvikkeita. Siinä onkin onnistuttu, sillä se on upealla ja monipuolisella valikoimallaan yksi markkinoiden johtavia tuotemerkkejä. Yrityksen suunnittelijoina ja inspiraationlähteinä toimivat monet tunnetut ruotsalaiset ja pohjoismaalaiset suunnittelijat.

Uusi logo ja tavaramerkki – sama inspiroiva Järbo

Järbo on äskettäin vaihtanut tavaramerkkinsä nimeä. Aikaisemmin se tunnettiin nimellä Järbo Garn, mutta nyt nimenä on pelkkä Järbo. Sillä on myös uusi logo, johon on saatu inspiraatiota 8-lehtisestä ruususta. Se on perinteinen kuvio, joka on jo vuosisatoja kuulunut norjalaiseen muotoiluun ja designiin. Tämän lisäksi halutaan korostaa logon takana olevaa kuviota, johon on saatu idea vanhoista maalaistapeteista. Yritys on uudistanut omaa lookiaan, mutta halunnut säilyttää saman monipuolisen ja edullisen valikoiman ohjeita, lankoja ja tarvikkeita. Todella inspiroivaa ja mielenkiintoista!

Järbon suositut ohjevihkot

Järbo pyrkii koko ajan päivittämään ohjevihkovalikoimaansa ja tilaamalla vihkon saat kerralla paljon uusia ohjeita. Heidän vihkovalikoimastaan löydät paljon neulottavaa naisille, miehille ja lapsille. Etsitkö vihkoa, jonka kuvioneuleohjeista neulot pohjoismaisia designvaatteita niin naisille kuin miehille? Tai vihkoa, jonka ohjeista neulot lasten vaatteita juhliin ja leikkeihin? Käy hakemassa inspiraatiota Järbon vihkoista, joihin valitut ohjeet edustavat ajatonta designia. Vieraile verkkokaupassamme ja tutustu heidän valikoimaansa.

Järbon omat tarvikkeet

Järbo valmistaa myös omia tarvikkeita. Tarvitsetko pyöröpuikkoja? Vai sukkapuikkosetin, pitkiä puikkoja, puikonpäitä tai virkkuukoukkuja? Valikoimastamme löydät runsaasti heidän tarvikkeitaan. Käy tutustumassa monipuoliseen tarvikevalikoimaamme sivustollamme knittingroom.fi.

Tilaa lankoja, ohjeita ja tarvikkeita – nopeaa ja helppoa!

Saatko sinäkin paljon uutta inspiraatiota Järbon upeasta valikoimasta? Käy tilaamassa uusi projektisi jo heti tänään! Verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden, joten voit tehdä ostoksia silloin kun itse haluat.