Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Virkkauslanka

Oletko innokas virkkauksen harrastaja? Silloin olet löytänyt juuri oikeaan paikkaan! Valikoimassamme on todella laaja ja monipuolinen valikoima juuri virkkaukseen sopivaa lankaa. Meiltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Virkkaus kasvattaa suosiotaan

Virkkaus kasvattaa koko ajan suosiotaan ja kyse on harrastuksesta, josta on myös paljon käytännön hyötyä. Virkkaustyöt on helppo ottaa mukaan matkalle tai riippumattoon ja niitä on helppo tehdä samaan aikaan, kun rentoutuu vaikka työpäivän jälkeen sohvalla. Siinä vain joitakin käytännön etuja virkkauslankoihin liittyen. On omalla kohdallasi sitten kyse rentoutumisesta, harrastuksesta tai aivan jostakin muusta, me haluamme panostaa valikoimassamme helppokäyttöiseen ja kestävään materiaaliin.

Harrastus, joka sopii kaikille!

Virkkaus sopii kaikille, koska se on suhteellisen helppoa ja jokainen pääsee melko vaivattomasti haluamaansa lopputulokseen.

Omassa valikoimassamme haluamme tarjota vain kaikkein laadukkaimpia virkkauslankoja, ja siksi haluamme panostaa erityyppisiin puuvillalankoihin. Ne ovat joustavaa materiaalia, joka ei sotkeudu samalla tavalla kuin karkeammat langat.

Virkkaukseen sopivat langat

Virkkauslangat ovat tiukkakierteistä ja vähän paksumpaa materiaalia, koske se helpottaa silmukoiden laskemista. Tällöin on myös helpompi palata takaisin, jos on tehnyt virheen, korjata se ja jatkaa eteenpäin.

Mielestämme erityisesti aloittelijan kannattaa panostaa puuvillalankaan, koska se on paksumpaa, pehmeämpää, vankempaa ja joustavampaa materiaalia. Nämä ominaisuudet sopivat erinomaisesti juuri virkkaukseen.

Pelkästään virkkaukseen tarkoitettuja lankoja on hyvin vähän ja periaatteessa lähes kaikki langat soveltuvat oikein hyvin siihen. Juuri siksi olemme luoneet tämän tuoteryhmän, jotta löydät helposti tietoa suosittelemistamme virkkauslangoista.

Laaja valikoima edullista virkkauslankaa!

Laajasta lankavalikoimastamme löydät edullisia virkkauslankoja 100 % puuvillasta ja 100 % kierrätetystä puuvillasta. Ympäristöystävällisiä lankoja, jotka sopivat upeasti virkkaukseen!

Ekologisten virkkauslankojen kysyntä kasvaa koko ajan, ja sen vuoksi pyrimme jatkuvasti laajentamaan ekologisten lankojen valikoimaamme. Meille on tärkeää, että saamme tehdä yhteistyötä markkinoiden parhaiden lankatoimittajien kanssa, jotka pyrkivät meidän tavoin ottamaan toiminnassaan vastuuta ympäristöstä. Verkkosivuillamme voi tutustua kattavaan valikoimaamme ekologisia ja kierrätettyjä lankoja.

Valikoimassamme on myös merseroidusta puuvillasta valmistettua virkkauslankaa. Merseroitu puuvillalanka sopii erinomaisesti neulontaan ja virkkaukseen ja siitä löytyy useita eri tuotemerkkejä ja värisävyjä. Näille langoille on yhteistä samanlainen käsittely ja valmistustapa.

Kuidut käyvät läpi käsittelyn, jossa ne suoristetaan venyttämällä. Langasta tulee tällöin kiiltävämpää, pehmeämpää ja kestävämpää ja sen imukyky on huomattavasti parempi. Käsittelyn jälkeen langassa on paljon enemmän upeita ominaisuuksia. Suosittelemmekin sitä mielellämme virkkauslangaksi.

Meiltä löytyy myös virkkaukseen sopivia poltettuja puuvillalankoja. Niiden pinta on saanut nopean polttokäsittelyn, joka polttaa kaikki pintakuidut. Tällöin langan pinta on sileämpää, se saa erilaisen kiillon ja sitä on myös helpompi pitää puhtaana.

Valikoimassamme on myös virkkauslankoja, joiden koostumus on 100 % harjattua puuvillaa. Puuvillan harjaus tarkoittaa sitä, että sadonkorjuun ja tuotantoprosessin aikana puuvillaa käsitellään erittäin varovaisesti ja huolellisesti. Langasta tulee näin pehmeämpää ja käsittelyn ansiosta se on myös joustavampaa ja kestävämpää. Harjatusta puuvillasta valmistetut vaatteet ovat täten laadukkaampaa ja hieman kalliimpaa materiaalia.

Jos olet vähänkin epävarma seuraavaan virkkausprojektiisi sopivasta langasta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, joiden asiantuntemus helpottaa valintaasi. Jokaisesta virkkausohjeesta on myös helppo tarkistaa lankasuosituksemme. Näillä avuilla sinun on helpompi tehdä päätös seuraavasta virkkaustyöstäsi!

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Valikoimastamme tilaat helposti laadukkaita virkkauslankoja sellaisilta pohjoismaisilta tuotemerkeiltä kuten esim. Svarta Fåret, DMC, Viking of Norway, Playbox ja Järbo Garn.

Niiden lisäksi suosittelemme myös omaa edullista puuvillalankaamme Frida! Tilaa nyt siis markkinoiden suosituimpia virkkauslankoja uskomattoman edulliseen hintaan.

Laaja valikoima virkkausohjeita

Virkkauksen osalta vain mielikuvitus on rajana. Voit virkata oikeastaan kaikkea: asusteita, leluja, amigurumi-töitä, sisustustuotteita, vaatteita ja paljon muuta. Tutustu naisille, miehille, lapsille ja vauvoille tarkoitettujen tuotteiden virkkausohjeisiimme ja aloita uusi projektisi!

Valikoimamme ohjeista valmistat hartiahuiveja, neulepuseroita, neuletakkeja, toppeja, liivejä, ponchoja, tunikoita, puseroita, leninkejä ja paljon muuta. Voit myös virkata ihania sisustustuotteita ja kätevistä ohjeistamme virkkaat esim. vilttejä, leluja, liinoja, tyynyjä, joulukoristeita, mandala-koristeita, patalappuja, joulusukkia, koreja, mattoja ja kasseja!

Tutustu Amigurumi-töihin

Meillä on aivan oma luokka Amigurumi-töille. Amigurumi on japanilainen ilmaisu ”neulotuille tai virkatuille pehmoleluille” ja siitä on tullut uskomattoman suosittu käsityötekniikka. Monipuolisen ohjevalikoimamme tuotteista valmistat esim. virkattuja pehmoleluja ja sorminukkeja tai ruokaa ja leivoksia, jotka sopivat täydellisesti leikkimökin tarjoiluun. Löytyykö kotoasi mahdollisesti joku pieni ja innokas kokki tai leipuri? Se on erittäin hyvä syy aloittaa oma amigurumi-projektisi jo heti tänään!

Tarvitsetko lisätarvikkeita?

Onko sinulla tarpeeksi virkkuukoukkuja, jotta saat startattua uuden projektisi? Olet varmasti jo huomannut, että ohjeisiimme on aina merkitty suosittelemamme virkkuukoukun koko. Näin pääset helposti ja kätevästi alkuun aloittaessasi uuden käsityöprojektisi.

Meiltä löydät laajan valikoiman muitakin tarvikkeita, kuten esim. nappeja ja ohjevihkoja. Verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden.

Aloita uusi projektisi!

Tilaa meiltä edullista ja laadukasta virkkauslankaa suoraan varaston hyllyltä kotiisi! Tee ostoksia itsellesi sopivaan aikaan, sillä verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden.