Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Yllä olevan kuvan neuleohjeissa käytetään lankoja Icelandic Wool, Nalle, Wolly Wood, 7 Veljestä ja Venla.

Neulo Novitan langoista kauniita kuvioita ja luomuksia

Novitan koko toimintaa ohjaavia käsitteitä ja perusarvoja ovat Osaava, Vastuullinen, Inspiroiva, Tavoitteellinen ja Asiakaslähtöinen.
 

Alempana tällä sivulla löydät lisää tietoa Novitasta.

Verkkosivuiltamme Knittingroom.fi tilaat Novitan lankoja ja neuleohjeita huippuhintaan

Tilatessasi Novitan lankoja on kyse muustakin kuin pelkästä langasta. Tilauksesi tarjoaa sinulle upeita käsityöelämyksiä ja joka kerta poimiessasi puikot tai virkkuukoukut käteesi sinulla on mahdollisuus luoda jotakin ainutlaatuista. Novitan tuotteissa on kyse muustakin kuin pelkästä langasta.
 

Novitan koko toimintaa ohjaavia käsitteitä ja perusarvoja ovat Osaava, Vastuullinen, Inspiroiva, Tavoitteellinen ja Asiakaslähtöinen
 

Osaava
 

Novitalla on vuosikymmenien aikana kehittyneen rautaisen ammattitaidon sekä intohimon ansiosta todella paljon osaamista ja kokemusta villasta ja sen käyttömahdollisuuksista. Yritys tuntee erinomaisesti villan koko valmistusprosessin, jonka lopputuloksena syntyy valmis lankakerä.
 

Vastuullinen

Novitan pyrkii toimimaan vastuullisesti ja minimoimaan toimintansa haitalliset ympäristövaikutukset. Investoimalla uusiutuvaan energiaan ja panostamalla paikallisiin raaka-aineisiin, kuten esim. villaan ja pakkausmateriaaleihin, Novita pyrkii luomaan kestävän ja ympäristöystävällisen tuotantoprosessin. Novita osallistuu myös aktiivisesti erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin ja kampanjoihin tukeakseen niiden hyvää tarkoitusta.
 

Inspiroiva

Novitan tärkeimpänä tavoitteena on pyrkiä tarjoamaan iloa, inspiraatiota sekä onnistumisen elämyksiä kaikille käsitöiden harrastajille. Päästäkseen tähän tavoitteeseensa Novita pyrkii jatkuvasti esittelemään käsityöalan uusimpia trendejä ja innovaatioita, jotta sen asiakkailla on mahdollisuus tutustua alan parhaisiin uutuustuotteisiin. Novitan tuotekokoelmaan kuuluu uusimpien ja trendikkäiden ohjeiden lisäksi myös ajattomia klassikoita, jotka säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen. Novitassa uskotaan vahvasti monipuoliseen ja kattavaan tuotevalikoimaan, josta löytyy inspiraatiota kaiken tasoisille käsitöiden harrastajille.


Tavoitteellinen

Novitassa tunnetaan suurta ylpeyttä siitä, että yritys on Pohjoismaiden johtava käsityölankojen valmistaja. Yritys pyrkii koko ajan kehittämään tuotteitaan voidakseen tarjota asiakkailleen vieläkin parempia käsityöelämyksiä.


Asiakaslähtöinen

Novita pyrkii aktiiviseen ja avoimeen yhteydenpitoon yhteistyökumppaneidensa ja asiakkaidensa kanssa. Kaiken tämän tarkoituksena on luoda jokaiselle harrastajalle positiivinen ja antoisa elämys käsitöiden parissa.

 

Novita, yksi Pohjoismaiden suurimmista käsityölankojen valmistajista

Novita on vuonna 1928 perustettu suomalainen perheyritys ja yksi Pohjoismaiden suurimmista käsityölankojen valmistajista. Kaakkois-Suomessa toimiva kehräämö valmistaa vuosittain n. 10 miljoonaa lankakerää ja yrityksen perustajan lastenlastenlapset ovat ylpeitä saadessaan kantaa vastuuta perheyrityksen toiminnasta. Yrityksen toimintaa johtaa nykyään siis jo perheen 4. sukupolvi. Novita haluaa tarjota kaikille käsitöiden ystäville aitoja ilon hetkiä sekä onnistumisen elämyksiä.
 

Verkkosivuillamme Knittingroom.fi voit tutustua oman valikoimamme Novita-lankoihin

Novita on tunnettu pitkästä historiastaan ja laadukkaista käsityöperinteistään. Yrityksen valikoimasta löytyy paljon tunnettuja lankoja, jotka ovat todella rakastettuja ympäri maailmaa. Omaan valikoimaamme kuuluvia lankoja ovat esim. Muumitalo, 7 Veljestä , Nalle, Icelandic Wool, Nordic Wool, Wolly Wood, Muumihahmot, Muumit ja Hygge Wool

Novita on tunnettu myös monipuolisesta ja laadukkaasta lankavalikoimastaan, josta löytyy upeita vaihtoehtoja niin aloittelijoille kuin vähän kokeneemmille käsitöiden harrastajille. Panostaessaan innovatiivisiin uutuuksiin sekä perinteisempiin tuotteisiin Novialla on tarjota todella kattava valikoima, josta löytyy lankoja hyvinkin erilaisiin projekteihin.

Yksi Novitan suosituimmista langoista on klassinen 7 Veljestä, joka on pehmeää ja kestävää villalankaa. Laajan värivalikoiman ansiosta tämä lanka sopii erinomaisesti lämpimiin ja miellyttävän pehmeisiin vaatteisiin, kuten esim. villapaitoihin ja kaulaliinoihin.

Novita Nalle on erinomainen valinta kaikille värien ja sekoitelankojen ystäville. Materiaaliltaan se on villa-polyamidisekoitetta, josta löytyy paljon eri väriyhdistelmiä. Langasta on helppo neuloa upeita yksityiskohtia ja kuvioita sukkiin, vauvanvaatteisiin sekä muihin neuleisiin.

Olet sitten aloittelija tai jo kokenut käsitöiden harrastaja Novitalta löytyy varmasti tarpeisiisi sopivat langat. Yrityksen laadukkaista materiaaleista ja monipuolisesta väri- ja tekstuurivalikoimasta löydät itsellesi sopivat vaihtoehdot, joista valmistat kauniita ja persoonallisia käsitöitä.

 

Novitan kaikkien lankalaatujen valmistuksessa on pyritty ottamaan huomioon neule- ja virkkaustöiden harrastajien tarpeet ja toiveet

Novita on tunnettu kattavasta ja laadukkaasta lankamallistostaan. Yrityksen jokaisen lankalaadun valmistuksessa on pyritty huomioimaan käsitöiden harrastajien tarpeita ja toiveita. Tarvitsetko seuraavassa työssäsi pehmeää ja ihanasti lämmittävää villalankaa, kevyitä ja ilmavia kesälankoja tai juuri tiettyjä elegantteja kuituja? Novitalta löydät varmasti etsimäsi.

Oman Novita-valikoimamme lankamateriaaleja ovat mm. villa, polyamidi, merinovilla, modaali ja puuvilla. Novitan lankoja löytyy myös tuotevalikoimista sukkalanka, merinolanka, villalanka ja sekoitelanka.

 

Novitan kattava valikoima neule- ja virkkausohjeita

Laadukkaiden lankojen lisäksi Novitan valikoimassa on myös runsaasti neule- ja virkkausohjeita. Niiden tarkoituksena on toimia tarkempana ohjeistuksena sekä inspiraation lähteenä, oli kyseessä sitten aloittelija tai vähän kokeneempi aktiiviharrastaja.

Kaikille uusia haasteita etsiville tarjolla on myös vaativampia ohjeita. Niistä voi valmistaa vaatteita ja asusteita, joissa on mm. enemmän yksityiskohtia. Novita pyrkiikin ohjevalikoimassaan vaihteluun ja luovuuteen, jotta kaikilla käsitöiden harrastajilla on mahdollisuus tutustua erilaisiin tekniikoihin ja tyyleihin.

Sivuiltamme löytyy monipuolinen ohjevalikoima, joiden kohderyhmänä ovat naiset, miehet, lapset sekä vauvat. Neulo tai virkkaa esim. leninkejä, neuleita, neuletakkeja, toppeja, sukkia, kaulaliinoja, myssyjä tai hartiahuiveja.

Novitan langat sopivat erinomaisesti myös kodin sisustukseen. Novitan kaikki langat sekä neuleohjeet suunnitellaan Suomessa.

 

Tilaa edullisia puikkoja ja virkkuukoukkuja sivuiltamme Knittingroom.fi

Kaikki neule- ja virkkaustöiden harrastajat tarvitsevat laadukkaita puikkoja ja virkkuukoukkuja. Oma puikko- ja virkkuukoukkuvalikoimamme löytyy osoitteesta www.knittingroom.fi/puikot. Käy myös tutustumassa kattavaan tarvikevalikoimaamme, josta voit tilata mm. pyöröpuikkoja, vaihtopäitä, sukkapuikkoja, virkkuukoukkuja ja pitkiä puikkoja sekä muita tarvikkeita, kuten esim. saksia, nappeja, laukkuja ja suojuksia

 

Tilaa Novitan lankoja sekä neule- ja virkkausohjeita sivuiltamme Knittingroom.fi

Käy jo heti tänään tilaamassa Novitan lankoja ja neuleohjeita, niin uusi projektisi voi alkaa! Verkkokaupastamme tilaat helposti lankoja, ohjeita ja tarvikkeita aina kun itsellesi sopii. Kauppamme on auki ympäri vuorokauden eli Novitan edulliset laatulangat ja ohjeet ovat aina saatavillasi.