Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
85 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Sekoitelanka

Etsitkö lankaa, johon on yhdistelty useita eri ominaisuuksia? Jos vastaat kyllä, niin valintasi on sekoitelanka. Eri lankamateriaaleja yhdistämällä syntyy laadukas kerä, jossa on enemmän hyödyllisiä ominaisuuksia kuin kyseisissä langoissa erikseen.

Yhdistelemisen tarkoituksena voi olla esimerkiksi se, että langan haluaa olevan pehmeämpää, kestävämpää tai rakenteeltaan laadukkaampaa. Lankojen yhdistelemiselle voi totta kai olla myös muita syitä.

Sekoitelangasta valmistat laadukkaita vaatteita, joiden materiaalissa yhdistyvät eri kuiduille tärkeät ominaisuudet.

Puuvillan ja pellavan yhdistelmä on vilpoisempaa materiaalia, joka sopii paremmin kesävaatteisiin. Puuvillasta ja akryylista syntyy vastaavasti ihanan lämmin, pehmeä ja todella kestävä lankayhdistelmä, joka sopii erinomaisesti sukkien neulomiseen.

Puuvilla ja sen yhdistelmänä käytetty lankamateriaali ovatkin ratkaiseva tekijä siinä, minkälaisia vahvuuksia ja ominaisuuksia juuri kyseisellä lankakerällä on.

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Meillä on laaja valikoima huippulaatuisia ja edullisia sekoitelankoja, joista löytyy paljon eri värejä ja paksuusluokkia. Valikoimamme täydentyy jatkuvasti upeilla uutuuksilla ja tunnettuja tuotemerkkejämme ovat esim. Cewec, Viking of Norway, Phildar, Permin, Katia, Järbo Garn ja Lang Yarns.

Laaja valikoima neuleohjeita

Valikoimamme sekoitelangat sopivat monenlaisiin neulonta- ja virkkausohjeisiin, joista neulot esim. sukkia, naisten toppeja, miesten neuleita, lasten neuleita ja paljon muuta.

Sekoitelangan selkeänä vahvuutena on se, että sitä voi käyttää useissa erilaisissa käsityöprojekteissa. Siksi meillä onkin tarjota laaja valikoima neule- ja virkkausohjeita, joihin sekoitelanka sopii erinomaisesti.

Sekoitelangoissamme on käytetty mm. akryylia, puuvillaa, villaa, polyamidia, nailonia, mohairlankaa, silkkiä, merinovillaa, alpakkaa, polyesteriä, elastaania, heijastinlankaa, bambua, pellavaa, viskoosia ja lyocell-kuitua.

Uusia tarvikkeita?

Muistathan hankkia kaikki tärkeimmät tarvikkeet aloittaessasi uuden projektin! Meiltä löydät laajan valikoiman, jonka avulla pääset varmasti alkuun omassa projektissasi.

Tarvitsetko puikkoja tai virkkuukoukkuja? Tai ehkä muita neulontatarvikkeita, kuten nappeja, asusteita ja solkia? Käy tutustumassa kattavaan tarvikevalikoimaamme.

Valikoimassamme on myös paljon käteviä apuvälineitä, kuten laukkuja, suojuksia, valaisimia ja muita tarvikkeita.

Aloita uusi projektisi!

Käy tilaamassa sekoitelankaa verkkokaupastamme ja käynnistä uusi projektisi! Edulliset lanka-, neuleohje- ja tarviketoimitukset varastohyllyltä suoraan kotiisi. Tee ostoksia itsellesi sopivaan aikaan, sillä verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden.