Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
23 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Alpakkalanka

Etsitkö markkinoiden pehmeintä ja hienointa lankaa? Siinä tapauksessa alpakkalanka on juuri se mitä etsit!

Villakuidun paksuudella on ratkaiseva vaikutus siihen, kutittaako villa vai ei. Villakuidun paksuus mitataan mikroneissa: mitä vähemmän mikroneja, sitä hienompaa kuitua. Hienommat kuidut tuntuvat miellyttävämmältä iholla eivätkä kutita, koska ne joustavat joutuessaan kosketukseen ihon kanssa. Tällöin villan ja ihon hermojen välinen hankaus ei ärsytä ihoa. Tämän vuoksi alpakkalangat eivät kutita.

Tutustu ylellisen alpakkalangan erinomaisiin ominaisuuksiin. Se on todella pehmeää, kevyttä ja ilmavaa lankaa. Langan villa mukautuu luonnostaan säähän, jolloin lanka hengittää lämpimällä säällä ja lämmittää kylmällä säällä. Tämän vuoksi alpakkalangasta valmistetut vaatteet tuntuvat erittäin miellyttäviltä ihoa vasten ja alpakka sopii materiaalina niin jokapäiväiseen käyttöön kuin erilaisiin aktiviteetteihin.

Ominaisuuksiensa vuoksi lanka on ihanteellista myssyjen, lapasten, neuleiden ja kaulahuivien neulomiseen.

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Valikoimassamme on paljon suosittuja alpakkalankoja tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten esim. Viking of Norway, Lang Yarns, Drops Design, Svarta Fåret, Järbo Garn, Dale Garn ja Du Store Alpakka. Pyrimme koko ajan laajentamaan yhteistyöverkostoamme ja päivitämme valikoimaamme säännöllisesti upeilla uutuuksilla.

Laaja valikoima neuleohjeita

Meiltä löydät paljon alpakkalangoille sopivia neule- ja virkkausohjeita ja valikoimamme täydentyy jatkuvasti. Valikoimastamme löydät kaikkiin vuodenaikoihin sopivia neule- ja virkkausohjeita, joista neulot esim. ihania vauvanvaatteita sekä upeita naisten neuletakkeja ja asusteita.

Tarvitsetko lisätarvikkeita?

Muista myös tilata tärkeimmät tarvikkeet projektiasi varten. Meiltä löydätkin laajan valikoiman edullisia tarvikkeita.

Siihen kuuluu puikkoja ja paljon käteviä neulontatarvikkeita.

Lisäksi valikoimaamme kuuluu nappeja, asusteita, pitsinauhoja ja paljon muuta. Toisin sanoen monipuolisesti kaikkea, jotta lopputulokseen saa omaa persoonallista kädenjälkeä. Meiltä löytyy myös paljon muita käteviä tarvikkeita, kuten kierroslaskureita, silmukkamerkkejä, langanpidikkeitä ja paljon muuta.

Aloita uusi projekti!

Aloita uusi käsityöprojektisi heti tänään! Tee ostoksia turvallisesti ja luotettavasti sivuillamme Knittingroom.fi. Meiltä tilaat aina edullisesti ja nopealla toimituksella.