Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Lang Yarns

Lang Yarns on yksi maailman lankamarkkinoiden johtavista tuotemerkeistä ja se on aloittanut toimintansa jo vuonna 1867.

Kyseessä on sveitsiläinen perheyritys, jonka toiminta on ajan saatossa siirtynyt sukupolvelta toiselle. Yritys saa inspiraatiota kehitystyöhönsä luonnosta ja sen laadukkaita lankoja myydään ympäri maailmaa.

Lang Yarns yllättää meidät joka sesonki uusilla trendikkäillä langoillaan ja upeilla neuleohjeillaan. Heidän monipuoliseen valikoimaansa kuuluu niin klassisia kuin myös uusimpien trendien mukaisia lankoja ja ohjeita.

Lang Yarnsin tunnettuja lankoja

Lang Yarnsin valikoimassa on paljon rakastettuja lankoja, kuten esim. Lino, Amira sekä Jawoll. Materiaaleina sen langoissa on käytetty mm. villaa, nailonia, pellavaa, puuvillaa, polyamidia, alpakkaa ja merinovillaa.

Lang Yarnsin valikoimaan kuuluu mm. sekoitelankoja, pellavalankoja, sukkalankoja ja alpakkalankoja. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään kiinnostavia lankauutuuksia vastatakseen markkinoiden uusimpiin tarpeisiin.

Laaja ohjevalikoima

Tuotemerkin monipuolisesta valikoimasta löytyy runsaasti ohjeita esim. perinteisistä vaatteista ja asusteista aina trendikkäisiin naisten vaatteisiin. Neulo vaikka ihanan lämmin myssy tai trendikäs neule, Lang Yarnsin laajasta naisten vaatteiden ohjevalikoimasta löytyy takuuvarmasti jotakin kaikenikäisille ja jokaiseen vuodenaikaan.

Jäljitä lankasi alkuperä

Lang Yarns tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden jäljittää valitsemiesi tuotteiden koko tuotantoprosessi. Heidän verkkosivujensa kohdassa ”Trace you yarn” voit langan tuotenumeron ja -nimen sekä villan väriaineen avulla saada selville lankakerän alkuperän. Tällä tavoin saat lisää tietoa villan tuotantoprosessin eri vaiheista koskien aina prosessissa mukana ollutta maatilaa ja siellä kerittyä lammasta.

Tilaa Lang Yarnsin lankoja ja ohjeita sivuiltamme knittingroom.fi

Sivuiltamme löydät runsaasti Lang Yarnsin rakastettuja lankoja. Verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden, joten voit tehdä ostoksia silloin kun itse haluat! Sivuillamme knittingroom.fi voit tutustua Lang Yarnsin koko valikoimaan ja aloittaa uuden projektisi jo heti tänään!