Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
3 osumien määrä
Lajitteluperuste:

DMC

Tuotemerkki DMC:n toiminta alkoi vuonna 1746 ja se on erikoistunut kirjonta-, virkkaus- ja neulelankoihin. Yritys perustettiin Ranskassa ja sen nimi on lyhenne sanoista Dollfus-Mieg and Company. Yrityksen laadukkaita lankoja on myynnissä maailmanlaajuisesti ja DMC on yksi markkinoiden johtavista tekstiilituotteiden ja lankojen valmistajista.

Koska yritys on toiminut jo lähes 300 vuotta lankojen valmistuksen parissa, sillä on erinomaiset tietotaidot ja paljon kokemusta alalta. Se valmistaa todella laadukkaita lankoja, joita voi pitää hintatasoltaan edullisina.

Kirjontalangat

Knittingroom panostaa erityisesti DMC:n suosittuihin kirjontalankoihin. Ne ovat helppokäyttöisiä lankoja, joista löytyy paljon eri malleja ja laatuja.

Monipuoliseen ja laadukkaaseen kirjontalankavalikoimaamme kuuluu mm. muliinilankoja, lurex-lankoja, metallilankoja ja helmilankoja. Tämän lisäksi valikoimassamme on paljon kirjontapakkauksia, jotka sisältävät erisävyisiä kirjontalankoja. Ne ovat erinomainen valinta, jos haluat käyttää kirjomuksessasi useita eri värisävyjä. Käy tutustumassa koko kirjontamallivalikoimaamme!

Virkkauslangat

Etsitkö sopivaa virkkauslankaa? DMC on tunnettu virkkauslangoistaan, joista löytyy useita upeita värisävyjä. Kaikkien DMC:n virkkauslankojen päämateriaalina on puuvilla, koska juuri puuvillalanka on kaikista helpointa virkkauslankaa. Käy tutustumassa kaikkiin puuvillalankoihimme sivustollamme knittingroom.fi.

Valikoimassamme on myös valmiita paketteja, joista löytyy useita eri värivaihtoehtoja. Täydellinen lahja kaikille virkkaustöiden ystäville!

Käy tutustumassa koko valikoimaamme ja tilaa virkkauslankasi sivustoltamme knittingroom.fi. Meillä on tarjota kattava ja edullinen valikoima virkkauslankoja nopeilla toimituksilla!

Muista myös tilata virkkuukoukkuja, jotta projektisi käynnistyy mahdollisimman pian.

Neulelangat

Valikoimamme sisältää myös neulontaan sopivia DMC:n puuvillalankoja. DMC:llä on laaja kokemus lankojen valmistuksesta, joten voit luottaa täysin siihen, että tilaamasi lanka tai lankapakkaus on parasta mahdollista laatua.

DMC:n tunnettuja lankoja

DMC:n monipuolisen ja laadukkaan valikoiman lankoja ovat mm. Petra, DMC Muliinilanka, DMC Étoile, DMC Helmilanka, DMC Metallilanka, Hardanger-lanka ja DMC Coloris. Osa valikoiman langoista on tarkoitettu yksinomaan kirjontatöihin ja osa neulontaan ja virkkaukseen.

Ohjevihkot

Etsitkö DMC:n neuleohjeita? Käy tilaamassa heidän ohjevihkojaan, joista löytyy paljon upeita ohjeita.

Valikoimassamme on sekä kirjonta- että virkkausvihkoja, joissa käytetään hardanger-ommelta, ristipistoja jne. Valikoimasta löytyy paljon eriaiheisia vihkoja, joiden ohjeista valmistat jotakin niin aikuisille kuin lapsillekin. Verkkokaupassamme voit tutustua kaikkiin ohjekirjoihimme ja -vihkoihimme.

Sinun kannattaa myös tutustua DMC:n omaan värikarttaan, josta löydät selkeän yhteenvedon DMC:n laadukkaiden lankojen värinyansseista.

Tilaa DMC-lankasi suoraan verkosta – nopeasti ja helposti!

Oletko kirjontatöiden ja virkkauksen suuri ystävä? Etsitkö DMC:n ohjevihkoista inspiraatiota seuraavaan projektiisi? Käy tilaamassa uusi projektisi jo heti tänään! Verkkokauppamme on auki 24/7, joten voit tehdä ostoksia silloin kun sinulle sopii.