Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
27 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Sukkalanka

Tähän upeaan tuoteryhmään olemme koonneet kaikki sukkalankamme! Sukathan ovat kaikista perinteisintä neulottavaa. Meillä on laaja valikoima sukkalankoja, joista löytyy eroja muotoilun, kuitupitoisuuden, värien ja paksuuden osalta.

Tarkoitettu erityisesti sukille

Sukkalankojamme on vahvistettu siten, että niiden ominaisuudet sopivat erinomaisesti juuri sukkiin. Lankoja on usein käsitelty konepesun kestäväksi. Useimmat sukkalangat sisältävät polyamidia, jonka ansiosta ne ovat erittäin kestävää ja lujatekoista materiaalia. Sukkalangat sopivatkin ominaisuuksiensa ansiosta täydellisesti juuri sukkien materiaaliksi. Sen vuoksi sukkalangasta kutomasi sukat tulevatkin kestämään vuodesta toiseen!

Sopii neulontaan ja virkkaukseen

Sukkalangat sopivat erinomaisesti neulontaan ja virkkaukseen ja suurin osa sukkalangoista on superwash-käsiteltyä materiaalia. Tällöin ne kestävät konepesua jopa 40 asteessa ilman että neule menettää muotoaan tai väriään. Sukkalangat sopivatkin erittäin hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Pidät sitten yksivärisen tyylikkäistä tai värikkäistä pastellisävyisistä langoista, meiltä löydät tarvitsemasi. Neulo mieleisesi sukat, sillä meiltä löydät lankoja lähtöön! Voi sitä ihanaa tunnetta kylmänä talviaamuna, kun saa laittaa jalkaan ihanan lämpöiset kotitekoiset sukat. Kattavan valikoimamme ohjeista neulot sukkia niin naisille, miehille, lapsille kuin vauvoillekin.

Villasukkalangasta upeita villasukkia

Meiltä löydät myös paljon suosittuja villasukkalankoja, joista neulot tai virkkaat upeita villasukkia. Nämä langat on tarkoitettu juuri nimenomaisesti villasukkien materiaaliksi. Tutustu laadukkaisiin ja edullisiin villasukkalankoihimme sivuillamme knittingroom.fi.

Sukkalanka sopii moneen eri käyttöön

Sukkalangasta neulot myös upeita neuleita, myssyjä, lapasia, kaulahuiveja jne. Yhtenä vinkkinämme on neuloa tai virkata sukkapari lahjaksi, jolla on tunnearvoa. Onkin hyvä muistaa, että sukkien valmistus on kohtalaisen helppoa ja ne tuottavat saajalleen suurta iloa pidemmäksi aikaa.

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Laajaan lankavalikoimaamme kuuluu mm. seuraavien tunnettujen tuotemerkkien sukkalankoja: Järbo Garn, Svarta Fåret, Schachenmayr, Viking of Norway, Cewec ja Novita!

Pyrimme jatkuvasti täydentämään sukkalankavalikoimaamme mielenkiintoisilla uutuuksilla. Ole siis ajan tasalla ja seuraa sivustoamme knittingroom.fi.

Laaja valikoima neuleohjeita

Meiltä löytyy laaja valikoima sukkalankoja, joista neulot sukkia ja vaatteita naisille, miehille, lapsille ja vauvoille. Valikoiman langoista neulot monipuolisesti kaikkea aina lämpimistä villasukista sukkiin, jotka on valmistettu upeista heijastinlangoistamme. Tällaiset sukat loistavat upeasti talven pimeässä.

Ohjevalikoimamme on hyvin monipuolinen sisältäen kaikkea villasukista polvisukkiin. Lankavalikoimasta löytyy lisäksi todella kattavasti eri värisävyjä joka tyyliin ja makuun.

Valikoimassamme on paljon ohjeita, joista neulot tai virkkaat tyylikkäitä ja kuvioituja sukkia. Valikoimamme aiheista löytyykin varmasti jokaiselle jotakin. Osa ohjeista sopii parhaiten juuri johonkin tiettyyn vuodenaikaan ja juhlaan. Tällöin sukkien koristeena voi esim. olla ihana pääsiäisaiheinen kuvio tai lumiukkoja ja tonttuja.

Muista myös, että sukkalangoistamme voit valmistaa esim. neuleita, myssyjä, lapasia ja kaulahuiveja. Tutustu koko valikoimaamme Sukat ja tossut sivuillamme knittingroom.fi.

Tarvitsetko sukkapuikkoja?

Muista myös hankkia tarvittavat sukkapuikot! Meillä on myös laaja tarvikevalikoima, johon kuuluu mm. puikkoja, neulontatarvikkeita sekä paljon muita tarvikkeita. Tutustu kattavaan valikoimaamme kohdassa Tarvikkeet.

Aloita uusi projekti!

Toimitamme edulliset sukkalangat suoraan varaston hyllyltä kotiisi. Tee ostoksia silloin kuin haluat, verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden. Käy tilaamassa edullista sukkalankaa jo heti tänään!