Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
24 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Merinolanka

Merinovillalangassa, jota usein kutsutaan myös luonnon omaksi supermateriaaliksi, on todella paljon upeita ominaisuuksia. Merinovilla on todennäköisesti hienointa, pehmeintä, parhaiten eristävää ja laadukkainta lankaa, jota lampaanvillasta voi valmistaa.

Villa on peräisin espanjalaisista merinolampaista, joista pystytään jalostuksen myötä tuottamaan erittäin suuria määriä laadukasta villaa.

Paljon käyttömahdollisuuksia

Merinovilla on todella monipuolista lankaa, joka on tullut tunnetuksi erinomaisista lämmönsäätelyominaisuuksistaan.

Villa on lämpöä säätelevää materiaalia, joka hengittää lämpimällä säällä. Tämä perustuu siihen, että langan kuiduissa on todella paljon ilmaa, jolloin langoissa oleva suuri lämpökapasiteetti lämmittää hyvin kylmällä säällä.

Lisäksi villalla on luonnollinen kyky tappaa bakteereja ja poistaa hikeä iholta.

Lanka, joka ei kutita

Toinen tärkeä merinovillan ominaisuus on se, että se ei kutita ihoa.

Usein oletetaan, että puuvilla kutittaa, mutta se ei pidä paikkaansa. Mitä ohuempia villakuidut ovat, sitä vähemmän ne kutittavat. Villan ns. kutitusrajana pidetään vähintään 27 mikronia.

Merinovillassa on todella hieno ja pehmeä rakenne ja sen pienet kuidut ovat ominaisuuksiltaan paljon ns. kutitusrajan alapuolella. Tämän vuoksi merinovilla ei kutita ja siksi monet vauvanvaatteet ja alusasut neulotaan merinovillasta.

Sopii ympärivuotiseen käyttöön

Merinovillasta neulottuja vaatteita voi helposti käyttää ympäri vuoden, ja lanka onkin hyvin monipuolista ja -käyttöistä. Merinovillasta neulot ja virkkaat ihanan pehmeitä ja tyylikkäitä vaatteita, joita tulet varmasti käyttämään paljon.

Suosituista merinovillalangoistamme löytyy paljon eri vaihtoehtoja, jotka sopivat erinomaisesti niin neule-, virkkaus- kuin huovutustöihin. Merinovilla on todella laadukasta materiaalia, joka sopii erinomaisesti meidän ilmastoomme. Se onkin yksi suurimmista syistä siihen, miksi lanka on niin suosittua juuri täällä Pohjoismaissa.

Noudata tarkasti pesuohjeita

Merinovillavaatteet tulee aina muistaa pestä alhaisessa lämpötilassa. Lue siis aina tarkasti läpi jokaisen langan tuotetiedot, joista löytyy tarkka yhteenveto verkkosivuiltamme.

Usein merinovillasta neulottuja vaatteita ei tarvitse pestä kovin usein. Tämä johtuu siitä, että merinovillalla on jokaisessa kuidussaan luontaisia antimikrobisia ominaisuuksia, jotka estävät bakteerien synnyn ja pitävät vaatteet raikkaana pidemmän aikaa. Merinovillasta valmistetut vaatteet tuntuvatkin usein raikkailta jo pienen tuulettamisen jälkeen.

Valikoimassa tunnettuja pohjoismaisia lankamerkkejä

Valikoimastamme löydät edullisia merinolankoja sellaisilta tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten esim. Cewec, Svarta Fåret, Katia, Viking of Norway, Lang Yarns, Novita ja Drops Design.

Laaja valikoima neuleohjeita

Upeiden ominaisuuksiensa vuoksi merinovilla tarjoaa paljon erilaisia käyttömahdollisuuksia. Siitä neulottuja vaatteita voi käyttää ympäri vuoden eikä merinovilla kutita herkempääkään ihoa. Merinovillasta voit valmistaa mm. neuleita, ponchoja, liivejä, vauvanvaatteita, myssyjä sekä lämpimiä vilttejä.

Meiltä löydät runsaasti merinolangoille sopivia neuleohjeita ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme. Tutustu kattavaan ohjevalikoimaamme sivuillamme knittingroom.fi.

Tarvetta uusille tarvikkeille?

Tarvitsetko uusia tarvikkeita projektiisi? Valikoimastamme löydät puikkoja, neulontatarvikkeita ja muita käteviä tarvikkeita kuten esim. saksia ja ompelutarvikkeita. Toimitamme tilaamasi edulliset tarvikkeet suoraan kotiisi!

Aloita uusi projektisi!

Valikoimastamme löydät aina tunnettujen lankamerkkien merinolankaa edulliseen hintaan. Tutustu kattavaan lankavalikoimaamme sivuillamme knittingroom.fi ja hyödynnä sinäkin projekteissasi merinolangan upeita ominaisuuksia!