Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Yllä olevat neuleet on valmistettu Viking Vår, Viking Bambino, Viking Baby Ull ja Viking Alpaca Bris.

Neulo Viking of Norwayn langoista kauniita neuleita ja luomuksia!

Laadukkaista langoistaan tunnettu Viking Garn on pitkästä kokemuksestaan huolimatta lanka-alan nuorin yritys.
Suurin osa Viking Garnin langoista valmistetaan luonnonkuiduista, erityisesti villakuidusta ja merinovillasta. Monissa seoksissa käytetään myös alpakka- ja mohairkuitua.

Lisää tietoa Viking of Norwaysta alempana tällä sivulla.

29 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Tilaa Viking of Norwayn lankoja ja neuleohjeita huippuhintaan!

Viking Garnin koko toimintaa ohjaa tavoite olla lanka- ja designtuotteiden markkinajohtaja.

Viking of Norway on norjalainen tuotemerkki, jonka kotipaikka sijaitsee Oltedalissa, Norjassa. Meiltä löydät suuren valikoiman Viking of Norwayn neuleohjeita ja -malleja, joista löytyy neulottavaa niin naisille, lapsille, miehille kuin kotiinkin. Yritys on tunnettu laadukkaista langoistaan ja oman valikoimamme suosikkeja ovat mm. Viking Baby Ull, Nordlys, Nye björk, Bambino, Sportsragg, Superwash, Hobbygarn, Viking Vår och Alpaca Bris.

Viking Garn on lanka-alan nuorimpia yrityksiä, joka perustettiin 19. lokakuuta 2005. Sen perustajalla Ivar A Ullebustilla on pitkä kokemus alalta.
Kylää, jossa on pitkät perinteet lankojen valmistuksessa, kutsutaan Stavanger Aftenbladin mukaan 'neulelankojen Mekaksi'. Siellä tehdään vuosittain lähes 500 miljoonan Norjan kruunun myyntituotot käsityölangoissa. Tässä pienessä 1 000 asukkaan kylässä on valmistettu lankoja vuodesta 1886 ja siellä on toiminut yhteensä 5 kehräämöä. Monet niistä ovat panostaneet neulontaan valmistaen neulepuseroita, villasukkia ja sukkia. Kylän lähistöltä oli saatavilla hyvin villaa ja vesivoimaa, joten neulelankojen tuotanto saatiin siellä heti kunnolla käyntiin.

Viking Garn suunnitteli vuonna 2022 yhdessä Team Ingebrigtsenin kanssa erillisen malliston neuleita, urheilualusvaatteita, myssyjä, kaulahuiveja ja otsapantoja, joita myydään kaikissa Pohjoismaissa sekä ympäri maailmaa. Viking of Norway panostaa myös valmisneuleisiin, koska he haluavat omilla neulelangoillaan ja valmisneuleillaan tarjota lisää vaihtoehtoja markkinoille.

Viking Garnin koko toimintaa ohjaa tavoite olla lanka- ja designtuotteiden markkinajohtaja. Suurin osa Viking Garnin langoista valmistetaan luonnonkuiduista, erityisesti villakuidusta ja merinovillasta. Monissa seoksissa käytetään myös alpakka- ja mohairkuitua. 

Seuraa tarkasti julkaisemiamme uutuuksia ja pysy ajan tasalla, kun päivitämme valikoimaamme Viking Garnin uusilla neulelangoilla ja ohjeilla!

Oletko kiinnostunut Viking Garnin lankavalikoimasta? Seuraavilla sivuillamme lisätietoa valikoiman tuotteista:

Viking Vår

Viking Bambino

Viking Sportsragg

Viking Alpaca Bris

Ale