Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Bambulanka

Bambulanka on upeaa lankaa, joka tuntuu erittäin miellyttävältä iholla. Lanka valmistetaan bambukuiduista ja sille on ominaista monipuolisuus ja käytännöllisyys, joten se sopiikin hyvin erilaisiin neulonta- ja virkkaustöihin.

Bambulanka on hyvin luonnonmukaista ja ympäristöystävällistä materiaalia, koska se valmistetaan kasvikuiduista. Lanka sopii erittäin hyvin allergikoille, jotka eivät voi käyttää synteettisistä kuiduista tai villasta valmistettuja tuotteita.

Bambua yhdistellään usein muiden materiaalien kanssa ja tällöin lankaan saadaan aivan uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi akryyli tekee langasta todella kestävää.

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Valikoimamme täydentyy jatkuvasti uusilla ja mielenkiintoisilla langoilla. Tällä hetkellä myymme esim. sellaisten tunnettujen tuotemerkkien kuten Cewec, Viking of Norway, Järbo Garn ja Svarta Fåret bambulankoja.

Laaja valikoima neuleohjeita

Meiltä löytyy paljon bambulangoille sopivia ohjeita. Bambulankaa yhdistellään usein esimerkiksi akryylin, puuvillan, villan ja polyamidin kanssa. Lanka sopii ominaisuuksiltaan hyvin niin naisten, miesten, lasten kuin vauvojenkin vaatteisiin. Bambulangoistamme löytyy paljon upeita värejä ja neuleohjevalikoimastamme valmistat esim. neuletakkeja, tunikoita, lasten neuleita ja sukkia.

Uusia tarvikkeita?

Tarvitsetko uusia tarvikkeita projektiisi? Meiltä löydät puikkoja, neulontatarvikkeita ja muita käteviä apuvälineitä kuten esim. saksia ja ompelutarvikkeita.

Aloita uusi projektisi!

Tilaa verkkokaupastamme edullista bambulankaa ja aloita uusi projektisi!