Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
5 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Pellavalanka

Pellavalanka on suosittua ja todella laadukasta lankaa, jossa on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia. Sitä valmistetaan kehräämällä virkattua pellavaa, joka on luonnostaan kestävää kasvikuitua. Pellavalangan kohdalla voidaan puhua ympäristöystävällisemmästä valmistusprosessista moniin muihin lankoihin verrattuna.

Paljon tärkeitä etuja

Pellavalanka on helppokäyttöistä lankaa, joka sopii hyvin myös aloittelijoille. Pellavaa on lisäksi helppo pestä, koska se kestää konepesun jopa 40 asteessa. Lanka voi aluksi tuntua hieman jäykältä, mutta se pehmenee nopeasti mitä enemmän sen kanssa työskentelet. Usein lankaan yhdistellään muita materiaaleja, jolloin se saa aivan uusia ominaisuuksia.

Ihanan kevyitä, pehmeitä ja ylellisiä vaatteita!

Pellavalankaa voi yhdistellä esimerkiksi puuvillan kanssa, jolloin syntyy pehmeää ja kestävää lankaa. Niiden sekoite tuntuu ihanan viileältä ihoa vasten ja saa kauniin laskoksen. Pellavaa sekoitetaankin usein puuvillan sekä myös viskoosin kanssa, jolloin langan koostumuksesta tulee ihanan kevyt. Pellavalanka onkin todella monikäyttöinen lanka, kun puhutaan vaatteiden valmistuksesta.

Pellavavaatteet ovat todella suosittuja, koska ne tuntuvat ihanan kevyiltä, pehmeiltä ja todella miellyttäviltä päällä. Lisäksi ne ovat erittäin hyvin hengittävää ja hieman kiiltävää materiaalia, joka antaa ylellisen vaikutelman. Pellavalangasta neulotut vaatteet ovatkin erittäin suosittuja kesävaatteita, mutta sopivat erinomaisesti myös ympärivuotiseen käyttöön.

Monipuolinen lanka neulontaan ja virkkaukseen

Pellavalanka tarjoaa paljon eri käyttömahdollisuuksia ja se sopii erinomaisesti useimpiin neule- ja virkkausprojekteihin.

Pellavalanka on erittäin ”eloisaa” materiaalia, jota on helppo työstää. Jos et vielä ole käyttänyt pellavalankaa neule- ja virkkaustöissäsi, suosittelemme sitä todella lämpimästi.

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Valikoimastamme löydät Pohjoismaiden johtavien tuotemerkkien pellavalankoja: Lang Yarns, Cewec, Svarta Fåret, Järbo Garn, Katia jne. Tutustu koko pellavalankavalikoimaamme sivuillamme knittingroom.fi.

Laaja valikoima neuleohjeita

Valikoimassamme on 100 % pellavalankaa sekä todella laadukasta pellavasekoitelankaa. Ne sopivat erinomaisesti esim. naisten, lasten tai vauvojen vaatteisiin.

Tarvetta lisätarvikkeille?

Tarvitsetko uusia tarvikkeita tulevaan projektiisi? Käy tutustumassa kattavaan tarvikevalikoimaamme, jonka tuotemerkkejä ovat esim. KnitPro, Novita ja Pony.

Laajasta valikoimastamme löydät paljon puikkoja, neulontatarvikkeita sekä myös muita käteviä tarvikkeita. Koko tarvikevalikoimaamme voit tutustua sivuillamme knittingroom.fi!

Aloita uusi projektisi!

Aloita jo heti tänään uusi neulontaprojektisi, jossa käytät monipuolisia pellavalankojamme. Meiltä teet tilauksesi turvallisesti, luotettavasti ja kätevästi, verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden. Tervetuloa asiakkaaksemme!