Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
539 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Diamond Painting

Diamond Painting, Crystal Art, Diamond Dotz, Diamond Art, Timanttimaalaus, Timanttiaskartelutyö tai Timanttikirjonta. Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Tässä tekniikassa pääsee käyttämään omaa luovuuttaan, jonka lopputuloksena syntyy kauniita timanttimaalauksia. Ei siis mikään ihme, että Diamond Painting on saavuttanut viime vuosina niin suuren suosion!

Mistä on kyse?

Diamond Painting -töissä käytetään pieniä timantinmuotoisia helmiä. Ne kiinnitetään liimapintaiselle canvaskankaalle, jonka painatuksessa näkyy kulloinkin valitun kuvion pohja. Kun lopullinen kuviosi on valmis, timanteista on syntynyt yhtenäinen maalaus. Eri värikoodeista, kuten esim. symbolit tai numeroidut pisteet, näet selvästi jokaiselle timanttihelmelle tarkoitetun paikan. Kun työn edetessä kiinnität uusia timanttihelmiä, valitsemasi kuvio alkaa hahmottua yhä selkeämmin.

Kenelle sopii?

Timanttimaalaus on todella mahtavaa ajanvietettä, joka sopii kaikille käsitöiden ja luovuutta vaativien töiden ystäville. Meillä on todella kattava valikoima, josta niin kokeneet timanttimaalausten tekijät kuin vasta-alkajatkin löytävät varmasti omansa. Diamond Painting on todella antoisa ja rentouttava harrastus aivan kaikenikäisille. Sivuillamme knittingroom.fi voit käydä tutustumassa laajaan valikoimaamme ja tilata oman työsi jo heti tänään.

Laaja tuotevalikoima

Laaja valikoimamme sisältää todella monipuolisesti erilaisia Diamond Painting -töitä. Valittavanasi on mm. luonto-, eläin- ja ajoneuvoaiheisia töitä, ihmishahmoja sekä myös paljon erilaisia Disney-aiheita.

Valmis taulu on myös erinomainen lahjaidea! Valikoimastamme löydät timanttimaalauksia, joihin voi kirjoa vastaanottajan horoskoopin, hänen nimensä jne. Meillä on myös kausiluonteisia timanttimaalauksia, jotka sopivat esim. pääsiäiseen, Halloween-teemaan tai joulunpyhiin.

Valikoimassamme on paljon erikokoisia timanttimaalauksia, joista varmasti löydät haluamasi vaihtoehdon! Meiltä löytyy sekä neliön että suorakaiteen muotoisia canvaskankaita. Lisää vaihtoehtoja löydät verkkosivujemme tuotekategoriasta Diamond Painting.

Tuotepaketin sisältö

Diamond Painting -paketti sisältää yleensä liimapintaisen canvaskankaan painatuksella, kiviä, vahaa sekä helmikynän tai vaihtoehtoisesti pinsetin. Kynän tai pinsetin avulla helmet on helppo kiinnittää omille paikoilleen. Tuotepaketti sisältää selkeät ohjeet sekä yhteenvedon paketin sisällöstä.

Tunnettuja tuotemerkkejä

Laajasta Diamond Painting -valikoimastamme löydät tunnettuja tuotemerkkejä kuten esim. Arti Balta, Collection D-Art, Crystal Art, Diamond Dotz, Panna, RTO jne.

Tilaukset sivuiltamme knittingroom.fi

Kattava valikoima Diamond Painting -töitä sivuillamme knittingroom.fi.

Aloita oma timanttimaalauksesi jo heti tänään. Tee ostoksia itsellesi sopivaan aikaan, sillä verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden!