Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Dale Garn

Dale Garn on norjalainen tuotemerkki, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1879. Yritys panostaa erityisesti suunnitteluun ja laatuun ja sillä on monipuolinen osaaminen eri lankojen valmistuksessa.

Dale Garn siirtyi vuonna 2014 House of Yarnin omistukseen. Dale Garn on Pohjoismaiden johtava lankojen ja käsinneulonnassa käytettävien tarvikkeiden toimittaja. House of Yarnin muita tuotemerkkejä ovat esim. Du Store Alpakka ja Linde Garn. Näiden tuotemerkkien tuotteita myydään vain tarkkaan valituissa liikkeissä sekä verkkokaupoissa. Knittingroomin valikoimista löytyy paljon Dale Garnin ja Du Store Alpakan laadukkaita lankoja.

Dale Garnin tunnettuja lankoja

Dale Garnin valikoimassa on useita tunnettuja lankoja kuten esim. Dale Baby Ull, Alpakka, Lanolin Wool, Lille Lerke, Pure Lino ja Falk.

Eri lankalaatuja

Dale Garnin lankojen valmistuksessa käytettiin aluksi vain norjalaisen lampaan villaa. Uusien lankatrendien ja tuotantomahdollisuuksien myötä yritys alkoi kuitenkin jo aikaisessa vaiheessa tuoda maahan muitakin tekstiilikuituja.

Dale Garnilla on tällä hetkellä laaja valikoima klassisesti pyörökehrättyjä villalankoja, puuvillalankoja sekä hienompia lankoja pellava-, mohair- ja alpakkakuiduista.

Meidän valikoimaamme kuuluu Dale Garnin alpakkalankoja, sekoitelankoja, puuvillalankoja, pellavalankoja, merinolankoja ja villalankoja.

Laaja ohjevalikoima

Dale Garnilla on monipuolisesti osaamista ja asiantuntemusta aina norjalaisista ohjeperinteistä moderniin muotiin. Yritys tekee yhteistyötä alan parhaiden suunnittelijoiden kanssa ja sen toiminnan tärkeimpänä periaatteena on laatu. Tämä koskee niin lankamateriaaleja, designia, ohjeita kuin myös tuotekehitystä.

Dale Garn haluaa inspiroida käsitöiden ystäviä erilaisilla kuvioilla ja malleilla, väreillä ja suosituilla lankamateriaaleilla.

Heidän ohjevalikoimastaan löydät paljon neulottavaa niin naisille, miehille, lapsille kuin vauvoillekin. Valikoimaan kuuluu myös paljon neuleohjeita, joista valmistat sisustustuotteita ja asusteita, kuten esim. myssyjä, lapasia, otsapantoja ja sukkia.

Tilaa Dale Garnin ohjeita ja lankoja verkkokaupastamme

Käy tilaamassa Dale Garnin lankoja ja ohjeita ja aloita uusi projektisi jo heti tänään.

Tee tilauksesi silloin kun itse haluat! Verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden ja valikoimastamme löytyy paljon laadukkaita lankoja, ohjeita ja tarvikkeita.