Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Valaise pimeys heijastinlangalla

Edulliset heijastinlangat Järbo Garnilta, Viking of Norwayilta ja Perminilta. Ihanat heijastinlangat auttavat valaisemaan sinua syys- ja talvipimeydessä. Neulo myssy, lapaset, kaulaliina ja pusero kestävällä ja lämmittävällä heijastinlangalla.

Heijastinlanka

Neuletöilläsi voi olla nyt tavallista tärkeämpi merkitys! Iltojen ja aamujen pimetessä on todella tärkeää, että meidät näkee hyvin liikenteessä. Auton alle jäämisen riski on pimeällä kolminkertainen valoisaan aikaan verrattuna. Kun käytät heijastinlangastamme neulottuja vaatteita, sinut näkee paljon paremmin syksyn ja talven pimeydessä.

Heijastinlankoihin on kehrätty heijastavaa lankaa. Auton ajovalojen osuessa siihen se heijastaa valoa, jolloin sinut on helpompi nähdä liikenteessä. Heijastinvaatteet ovatkin erinomainen lisä tavallisille heijastimille, joiden käyttö on kuitenkin aina ehdottoman tärkeää. Heijastinlangasta neulot paljon hienoja ulkovaatteita, kuten esim. lapasia, myssyjä ja kaulahuiveja.

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Heijastinlankavalikoimaamme kuuluu paljon tunnettuja tuotemerkkejä, kuten esim. Viking of Norway, Svarta Fåret ja Järbo Garn. Langoista löytyy paljon eri värisävyjä: hieman hillitymmistä ja tummemmista väreistä upean värikkäisiin sävyihin.

Laaja valikoima neuleohjeita

Valikoimassamme on paljon heijastinlangoille tarkoitettuja ohjeita ja täydennämme sitä koko ajan upeilla uutuuksilla. Anna heijastinvaate lahjaksi jollekin rakkaallesi tai neulo sellainen itsellesi!

Heijastinvaatteita voi käyttää hyvin monipuolisesti, yhtä lailla arkipäivän koulu- ja työmatkoilla kuin myös illan juoksulenkeillä. Meiltä löydät niin naisille, miehille ja lapsille kuin myös lemmikeille sopivia ohjeita.

Pimeässä loistavilla vaatteilla luot turvaa itsellesi ja rakkaillesi. Mikä voisi olla seuraava neulontaprojektisi? Ihanasti lämmittävä myssy, heijastinliivi, viltti, kaulahuivi, otsapanta, lapaset tai miksei vaikka kynsikäslapaset? Meiltä löydät ohjeet näihin ja moniin muihin neuleisiin!

Tarvitsetko lisätarvikkeita?

Tarvitsetko uusia puikkoja päästäksesi alkuun? Olethan huomannut, että jokaiseen ohjeeseen on merkitty suositus käytettävistä puikoista. Näin pääset mahdollisimman sujuvasti alkuun uuden työsi kanssa.

Käy ostamassa puikkoja, neulontatarvikkeita ja muita apuvälineitä, kuten saksia ja valaistuslaitteita. Valikoimastamme löydät myös heijastinnappeja, heijastinnauhoja ja heijastinteippiä.

Aloita uusi elintärkeä projekti!

Tilaa meiltä edullisia lankoja, ohjeita ja tarvikkeita ja aloita uusi elintärkeä projektisi jo heti tänään. Meiltä teet tilauksesi turvallisesti, luotettavasti ja kätevästi, verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden!