Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Du Store Alpakka

Haluaisitko käyttää neuleissasi villalankaa, joka ei kutita ja on säähän mukautuvaa materiaalia? Siinä tapauksessa sinun kannattaa valita alpakkalanka!

Du Store Alpakka on Norjan johtava alpakkakuiduista valmistettujen upeiden neulelankojen valmistaja. Yrityksellä on laaja valikoima erittäin korkealaatuisia lankoja.

Lankatukkukauppa Du Store Alpakka perustettiin vuonna 1999, kun sen perustaja osti Perusta alpakkavillaa ja alkoi myydä sitä eteenpäin. Langan suosio kasvoi paljon odotuksia nopeammin ja jatkaa yhä kasvuaan.

Du Store Alpakka on vielä nykyäänkin Norjan ainoa alpakkalankaan erikoistunut lankatukkukauppa. Yritys on hyvin omistautunut omaan toimintaansa ja toimittaa asiakkailleen todella laadukkaita lankoja.

Kamelieläin alpakan villaa

Alpakan villa on laadultaan todella hienoa ja pehmeää ja sisältää pitkiä silkinhohtoisia kuituja. Alpakan jalostaminen perustuu juuri sen upeaan turkkiin, jossa on upeat ominaisuudet ja joka sisältää yhtä maailman hienoimmista kuiduista.

Du Store Alpakan rakennuttama ja ylläpitämä koulu Andeilla

Lankatukkukauppa Du Store Alpakka on oman toimintansa ohessa rakennuttanut Andeille koulun, jota se myös itse ylläpitää. Sen tarkoituksena on tarjota koulutusta paikallisten paimenten lapsille. Se on yrityksen kiitos kaikille niille ihanille ihmisille, jotka kasvattavat alpakkalaumoja korkealla Andien ylängöillä. Koulun rahoitus on toteutettu siten, että jokaisen myydyn kerän tuotosta lahjoitetaan tietty osa koulun ylläpitämiseen. Näillä lahjoituksilla pyritään takaamaan parempi tulevaisuus kaikkien köyhien perheiden lapsille. Yksi yrityksen johtoajatuksista on laatu yhdistettynä hyviin tekoihin. Meidän mielestämme voidaan puhua todella hienosta aloitteesta!

Du Store Alpakka – House of Yarn

Du Store Alpakka siirtyi vuonna 2012 House of Yarnin omistukseen. House of Yarn on Pohjoismaiden johtava lankojen ja käsityötarvikkeiden toimittaja, jonka muita tuotemerkkejä ovat mm. Dale Garn, Camilla Pihl Strikk, Gullungen Garn, Orange Skjerfg-garn, Rosa Sløyfe-garn, Gjestal Garn ja Linde Garn. Kaikkien näiden tuotemerkkien tuotteita myydään vain tarkkaan valituissa liikkeissä sekä verkkokaupoissa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Meiltä Knittingroomista löydät suuren valikoiman Du Store Alpakan ja Dale Garnin laadukkaita lankoja.

Du Store Alpakan tunnettuja lankoja

Valikoimassamme on runsaasti Du Store Alpakan lankoja, esimerkkeinä voi mainita langat Alpakka Wool, Garn Faerytale ja Bling.

Du Store Alpakan valikoimassa on paljon laatulankoja, joiden materiaaleja ovat mm. 100 % alpakka, alpakka, puhdas uusi villa, 100 % superfine alpakka sekä polyesteri. Tilaa yrityksen alpakka-, synteetti- ja villalankoja verkkosivuiltamme knittingroom.fi.

Laaja ohjevalikoima

Du Store Alpakan laajasta valikoimasta löytyy monipuolisesti kaikkea luonnoksista valmiisiin neuleohjeisiin. Lämpöä säätelevän ominaisuutensa vuoksi alpakkalangoista neulotut, virkatut tai huovutetut vaatteet sopivat hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Ne ovat hyvin monikäyttöisiä vaatteita, joista sinulla on paljon iloa, oli sitten kevät, kesä, syksy tai talvi.

Upeiden ominaisuuksiensa ansiosta alpakkavilla viilentää ihanasti lämpimänä kesäpäivänä ja pitää sinut lämpimänä viileinä talvipäivinä. Sen vuoksi alpakkavilla sopii erinomaisesti esim. neulepuseroihin, leninkeihin, hameisiin, neuletakkeihin, lapasiin, vauvasetteihin ja takkeihin. Tilaa nyt upeita alpakkalankojamme ja neulo niistä hienoja naisten ja lasten vaatteita tai vauvanvaatteita. Voit myös huovuttaa niistä tohveleita. Aloita uusi projektisi jo heti tänään!

Tilaa Du Store Alpakan lankoja ja ohjeita suoraan verkosta

Tilaa uudet Du Store Alpakka -lankasi jo heti tänään, niin sinulla on seuraavassa neuleprojektissasi käytössäsi ylellistä ja todella laadukasta alpakkamateriaalia.

Tee ostoksia silloin kun haluat! Verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden, joten voit käydä tilaamassa Du Store Alpakan laadukkaita lankoja ja ohjeita ajasta ja paikasta riippumatta. Käy hakemassa inspiraatiota sivuiltamme knittingroom.fi.