Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Ekologinen/Kierrätetty lanka

Olemme erittäin ylpeitä, että Knittingroomissa kannetaan vastuuta ympäristöstä ja valikoimassamme on 100 % luonnonmukaista villalankaa ja 100 % luonnonmukaista puuvillalankaa.

Lisäksi valikoimastamme löytyy kierrätetystä materiaalista valmistettuja lankoja, joissa on hyödynnetty esimerkiksi käytettyä farkkukangasta ja kierrätettyjä muovipulloja. Tämä ilahduttaa ja inspiroi meitä suuresti.

Kaikki ekolankamme on valmistettu ympäristöystävällisistä väriaineista, ja langat hankimme sertifioiduilta jälleenmyyjiltämme. Asiakkaamme voivatkin aina luottaa siihen, että sivujemme knittingroom.fi valikoimista löytyy vain huippulaatuista ekologista lankaa.

Ekologiset langat ovat todella allergiaystävällisiä ja soveltuvat erityisesti herkälle iholle, koska niissä ei käytetä kemikaaleja. Ekologiset langat sopivatkin hyvin vauvoille, lapsille ja kaikille, joilla on herkkä iho.

Ekologisia lankoja huippuhintaan

Tiedämme, että arjessa joutuu usein tekemään valintoja ekologisen tai ympäristöä enemmän rasittavan tuotteen välillä. Lankojemme osalta sinun ei tarvitse tehdä päätöstä hintojen perusteella.

Edulliset hintamme tarjoavat reilun mahdollisuuden siihen, että voi valita ekologisen lankavaihtoehdon. Tällöin valinnan voi tehdä sen perusteella, mitä sydän sanoo eikä sen perusteella mitä hintalapussa lukee. Meillä sinun onkin helppo tehdä ostopäätös kestävän kehityksen puolesta.

Helppokäyttöisiä lankoja

Ekologiset langat ovat todella helppokäyttöistä materiaalia, minkä vuoksi sekä alan ammattilaisten että vasta-alkajien on helppo olla ylpeitä työnsä lopputuloksesta.

Saamme koko ajan täydennystä ekolankavalikoimaamme, joten asiakkaanamme sinun on helppo löytää uusia lankoja tuleviin neulonta- ja virkkausprojekteihisi.

Kaikki tämän tuotekategorian langat ovat ympäristöystävällisiä ja valmistetaan kestävällä tavalla. Käy tutustumassa ekologisiin ja kierrätettyihin lankoihimme jo heti tänään!

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Valikoimaamme kuuluu paljon ekologisia ja kierrätettyjä lankoja tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Viking of Norway, Katia, Cewec, Svarta Fåret ja Järbo Garn.

Ympäristöystävällisille langoille on tällä hetkellä suuri kysyntä ja ekolankojen suosio jatkaa koko ajan kasvuaan. Pyrimmekin jatkuvasti laajentamaan yhteistyöverkostoamme, jotta meillä on tarjota vielä monipuolisempi valikoima ympäristöystävällisiä ekolankoja.

Laaja valikoima neuleohjeita

Ekologisesta langasta voit periaatteessa neuloa tai virkata mitä tahansa. Neuleita, neuletakkeja, myssyjä, lapasia, kaulahuiveja, lasten neuleita, lasten mekkoja, leluja, kodin sisustustarvikkeita ja paljon muuta. Meillä on tarjota kattava valikoima neuleohjeita, jotka soveltuvat erinomaisesti ekologisille ja kierrätetyille langoille.

Käy hakemassa uutta inspiraatiota sivuiltamme knittingroom.fi ja aloita uusi projektisi heti tänään! Meiltä tilaat ekologisia ja kierrätettyjä lankoja aina huippuhintaan!

Tarvitsetko lisätarvikkeita?

Oletko vailla uusia tarvikkeita? Valikoimaamme kuuluu tunnettuja tuotemerkkejä kuten KnitPro, Novita ja Pony.

Meillä on laaja valikoima puikkoja, neulontatarvikkeita sekä muita käteviä ja hyödyllisiä tarvikkeita. Tutustu kattavaan ja edulliseen valikoimaamme, josta löydät apua uusiin neulonta- ja virkkausprojekteihisi.

Aloita uusi projektisi!

Tee ostoksia itsellesi sopivaan aikaan, sillä verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden. Meiltä löydät laajan ja edullisen valikoiman ekologisia ja kierrätettyjä lankoja!