Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
54 osumien määrä
Lajitteluperuste:
Näytä lisää

Tilaa Muudin neule- ja virkkaustarvikkeita huippuhintaan!

Mielestämme tarvitset harrastusprojekteihisi todella laadukkaat säilytysratkaisut. Muud on tanskalainen lifestylebrändi, jonka juuret ovat syvällä skandinaavisessa ajattelutavassa.

Muud on suunnitellut tyylikkään malliston, jotta neule- ja virkkaustarvikkeesi pysyvät hyvässä järjestyksessä. Jokaisessa laukussa on paljon upeita yksityiskohtia ja käteviä taskuja, joissa on paljon tilaa tarvikkeille - sinun onkin aina helppo ottaa neuletyöt ja tarvikkeet mukaasi.

Muudin tuotteiden suunnittelussa on panostettu yhtenäiseen kokonaisuuteen. Yritys laajentaa säännöllisesti valikoimaansa uusilla ja kiinnostavilla tuotteilla. Asiakkaat haluavat käyttää töissään usein hyvinkin erilaisia materiaaleja ja siksi Muud pyrkii ottamaan mallistoissaan kaikkien tarpeet huomioon. Sen laukut on valmistettu aktiiviseen käyttöön ja siksi niissä on panostettu käyttömukavuuteen. Tarvikkeiden on aina oltava järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Tämän vuoksi Muud valmistaa myös pienempiä laukkuja, laatikoita ja koteloita.

Muudin tuotteet on valmistettu intialaisesta nahasta ja ne on laadun takaamiseksi käsitelty korkealaatuisilla materiaaleilla.