Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
2 osumien määrä
Lajitteluperuste:

Knittingroom

Tutustu omaan tuotemerkkiimme Knittingroom! Se on yksi Ruotsin suurimmista käsityöalan postimyyntiyrityksistä ja sen valikoimaan kuuluu tunnettujen tuotemerkkien lankoja, ohjeita ja tarvikkeita.

Yrityksen omistaa AMA Group i Borås AB, joka on Pohjoismaiden johtava verkkokaupparyhmittymä. Sen tuotemerkkejä ovat Ateljé Margaretha, Knittingroom, Linea ja Åshild.

Knittingroom perustettiin vuonna 2010. Sen sisaryhtiönä toimii vuonna 1959 perustettu Ateljé Margaretha, joka on Pohjoismaiden johtava kirjontatöiden ja käsitöiden postimyyntiyritys. Knittingroomin valikoimaan kuuluu tuhansia kirjontatöitä ja heidän tunnettuja tuotemerkkejään ovat mm. Cewec, Dufin ja Demensions.

Knittingroomin toimitilat

AMA Groupin pääkonttori ja varasto sijaitsevat Viaredissa ja niiden kokonaispinta-ala on n. 6500 m². Knittingroomin lankoja ja ohjeita myydään ruotsalaisilla, norjalaisilla, tanskalaisilla ja suomalaisilla verkkosivuilla sekä omassa kivijalkaliikkeessä Boråsissa, jossa yritys myös on perustettu.

Viaredin pääkonttoriin on sijoitettu mm. yrityksen toimitusjohtajan, eri tason johtajien, ostohenkilöstön, talousosaston, web-suunnittelijoiden, markkinointiosaston ja asiakaspalveluosaston työpisteet. Tämän lisäksi yritys on päivittäin yhteydessä Pohjoismaisten kääntäjiensä kanssa, jotka vastaavat yrityksen kirjallisen materiaalin kääntämisestä omalle äidinkielelleen. Mikäli sinulla on kysyttävää tai epäselvyyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme asiantuntevaan henkilöstöön. Yhteystietomme löytyvät verkkosivuiltamme.

Knittingroomin laadukkaat langat ja ohjeet

Pyrimme jatkuvasti kehittämään omia tuotteitamme ja haluamme pitää niiden hinnat edullisina. Knittingroomin lankavalikoiman tunnetuimpia lankoja ovat Sofie ja Frida. Valikoimaamme kuuluu myös muita lankoja, kuten esim. pehmeä ja ihanantuntuinen sekoitelanka Anna.

Sofie on yksi suosituimmista langoistamme. Se on upeaa akryylilankaa, josta neulot todella monipuolisesti erilaisia vaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Knittingroomilla onkin laaja valikoima juuri Sofie-langalle sopivia ohjeita.

Supersuosittu Frida on puuvillalankaa, jota voi käyttää neule- ja virkkauslankana. Siitä voi valmistaa esim. naisten, lasten ja vauvojen neuletakkeja ja neuleita. Langasta voi myös virkata upeita liinoja ja mandaloita.

Tilaa enemmän – säästä enemmän!

Tilatessasi meidän omia Frida- ja Sofie-lankojamme sinulla on mahdollisuus saada niitä myös pakettihintaan. Kun tilaat yli 10 kerää, tarjoamme alennusta jokaisesta kerästä. Todella erinomainen tarjous täydentäessäsi lankavarastoasi upeilla langoilla, joista löytyy monipuolinen värivalikoima.

Käy tutustumassa Knittingroomin oman lankavalikoiman edullisiin ja laadukkaisiin vaihtoehtoihin.

Valikoima sivustollamme knittingroom.fi

Oman tuotemerkkimme lisäksi myymme myös Pohjoismaiden tunnetuimpien tuotemerkkien lankoja, ohjeita ja tarvikkeita. Laajasta tarvikevalikoimastamme voit tilata puikkoja, virkkuukoukkuja, nappeja ja paljon muuta. Tervetuloa verkkosivuillemme knittingroom.fi.

Langanmenekkiopas

Saadaksesi uuden projektisi sujuvasti käyntiin olemme merkinneet jokaiseen ohjeeseen puikkosuosituksen. Jokaisesta ohjeesta löytyy myös langanmenekkiopas, jonka avulla voit säästää paljon aikaa. Sinun tarvitsee vain valita vaatekoko, niin taulukko laskee tarvitsemiesi lankakerien määrän. Verkkosivuiltamme löytyy lisää tietoa taulukon käytöstä.

Club Knittingroom

Knittingroom on vuosien saatossa laajentanut toimintaansa ja siitä on tullut suosittu tuotemerkki neulonta- ja virkkausalalla. Sen toiminta keskittyy verkkokauppaan sekä omiin useita kertoja vuodessa ilmestyviin luetteloihinsa.

Knittingroomilla on Pohjoismaiden suurin neulonta- ja virkkauskerho Club Knittingroom, joka aloitti toimintansa vuonna 2012. Kerhon jäsenet saavat ilmaisen liittymislahjan ja he voivat tilata lankoja ja ohjeita edullisempaan hintaan.

Jäsenyys tarjoaa myös muita etuja, kuten esim. kerhopäiviä, edullisempia tarvikkeita sekä jäsenesitteen 6 kertaa vuodessa. Mikset siis sinäkin liittyisi Club Knittingroomin jäseneksi jo heti tänään!

Turvallinen verkkokauppa -sertifiointi

Knittingroom.fi on turvallinen verkkosivusto. Turvallinen verkkokauppa -sertifiointimme tarkoittaa, että meillä on käytössämme turvallinen ja luotettava henkilötietojen käsittelyjärjestelmä ja luotettavat maksuvaihtoehdot – tämä on takuu siitä, että teet meillä ostoksia vaivattomasti ja turvallisesti.

Tilaa langat, ohjeet ja tarvikkeet sivuiltamme knittingroom.fi – nopeaa ja helppoa!

Tilaa Knittingroomin omia lankoja ja aloita uusi projektisi jo heti tänään! Verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden, joten voit käydä ostoksilla silloin kun itse haluat.