Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Cewec

Tutustu tanskalaiseen lankamerkkiin Cewec, joka on tullut tunnetuksi laadukkaista langoistaan. Sen neuleohjeet ja langat ovat saaneet todella suuren suosion lankamarkkinoilla.

Cewecin tunnettuja lankoja

Yrityksen valikoimaan kuuluu paljon suosittuja lankoja ja niistä voi mainita esim. langat Papyrus, Tibet, Cottonwood, Bamboo Bloom ja Dolce.

Cewec pyrkii koko ajan täydentämään valikoimaansa uusilla langoilla ja neuleohjeilla. He seuraavat tarkasti lankamarkkinoiden kehittymistä ja eri trendejä, jotta heidän tuotevalikoimansa vastaa käsitöiden harrastajien tarpeita.

Valikoimassa ekologisia lankoja

Cewecin valikoimassa on myös ekologisia lankoja, joista varsinkin Jeans on saavuttanut suuren suosion. Se on ympäristöystävällistä lankaa, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä farkkukankaasta ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Kyseessä on pehmeä lanka, joka sopii hyvinkin erityyppisiin vaatteisiin.

Neulo seuraava työsi ympäristöystävällisestä langasta, joka säästää luonnon resursseja. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ekologisia ja kierrätettyjä lankoja.

Paljon eri lankalaatuja

Cewecin lankojen materiaaleina on käytetty mm. kid mohairia, akryylia, 100 % kierrätettyä puuvillaa, 100 % ekologista puuvillaa, polyamidia, puuvillaa, silkkiä, jakinvillaa, bambua, villaa, mikrokuitua, viskoosia ja pellavaa.

Cewecin laajaan valikoimaan kuuluu sekoitelankoja, puuvillalankoja, ekologisia ja kierrätettyjä lankoja, mohairlankoja, akryylilankoja, bambulankoja, merinovillalankoja ja villalankoja.

Laaja valikoima neuleohjeita

Cewecin laajasta valikoimasta löydät paljon ohjeita, joista valmistat upeita vaatteita naisille, lapsille ja vauvoille. Valikoimaan kuuluu myös ohjeita esim. vilttien ja asusteiden valmistukseen.

Neulo ihanan lämpöinen naisten neulepusero tai suloinen ja kesäinen lasten toppi. Cewecin valikoiman ohjeista riittää myös neulottavaa jokaiseen vuodenaikaan.

Tilaa Cewecin lankoja verkkokaupastamme

Valikoimassamme on paljon Cewecin rakastettuja lankoja. Verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden, joten voit käydä ostoksilla silloin kun haluat!

Käy tutustumassa Cewecin laajaan valikoimaan ja aloita uusi projektisi jo heti tänään.