Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Katia

Katia kuvailee itseään yritykseksi, jossa rakastetaan kaikkea kotitekoista. Yritys on valmistanut käsin neulottavaa lankaa jo vuodesta 1951. Yrityksen juuret ovat Barcelonassa ja sen emoyhtiö Hilaturas Génesis on neulelankoihin erikoistunut tukkukauppa.

Katia kasvaa ja kehittyy yrityksenä koko ajan. Sen visiona on jatkaa valitsemallaan tiellä ja panostaa jatkossakin oman yritystoimintansa avainasioihin, joita ovat luovuus, innovaatiot ja inspiraatio. Kaiken tulee jatkossakin perustua iloon ja hauskuuteen. Pitää oikeasti nauttia siitä, kun saa tehdä rakastamiaan asioita ja Katiassa rakastetaan kaikkea käsintehtyä.

Katian langat

Valikoimassamme on paljon Katian rakastettuja lankoja, kuten esim. Fair Cotton, Bombon ja Tencel Cotton.

Katian sivuilta voit tilata monipuolisesti erilaisia lankalaatuja, esim. ekologista puuvillaa, superwash-käsiteltyä merinovillaa, akryylia, puuvillaa, polyesteriä ja lyocell-kuitua. Heidän lankojensa materiaaleina on käytetty ekologista ja kierrätettyä lankaa, puuvillalankaa, merinolankaa, synteettilankaa, sekalankaa jne.

Heidän lankakeriään ja lankakakkujaan löytyy monissa upeissa väreissä, niin yksivärisinä kuin monivärisinäkin. Katian koko lankavalikoiman löydät sivuiltamme knittingroom.fi.

Ekologiset langat

Katian valikoimaan kuuluu myös lankoja, jotka on valmistettu 100 % ekologisesta puuvillasta. Kyse on ympäristöystävällisestä materiaalista, jonka valmistuksessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita. Langat ovat usein pehmeää ja helposti neulottavaa materiaalia ja sopivat näin hyvin myös vasta-aloittelijoille.

Haluaisitko valmistaa seuraavan neuleesi ekologisesta langasta? Vai käytätkö jo säännöllisesti tällaisesta materiaalista valmistettuja lankoja? Käy sivuillamme knittingroom.fi tutustumassa kattavaan valikoimaamme ekologisia ja kierrätettyjä lankoja.

Katian ohjevalikoima

Katian langoista neulot upeita vaatteita ja asusteita naisille, lapsille ja vauvoille. Yritys pystyy trendikkäällä ja todella kattavalla valikoimallaan vastaamaan asiakasryhmiensä toiveisiin ja mieltymyksiin. Jos suunnitelmissasi on neuloa ihanan kevyitä leninkejä ja ohuita vilttejä tai vaikka lämpöisiä neuletakkeja ja neulepuseroita Katian valikoimasta löydät varmasti tarvitsemiasi lankoja.

Tarvitsetko lisätarvikkeita?

Päästäksesi alkuun uudessa projektissasi sinun kannattaa hankkia kaikki välttämättömät tarvikkeet. Tarvitsetko puikkoja tai virkkuukoukkuja? Käy tutustumassa sivustomme monipuoliseen tarvikevalikoimaan. Sieltä löydät tarvittaessa myös saksia, nappeja, laukkuja ja suojuksia sekä muita neuletarvikkeita.

Tilaa Katian lankoja ja ohjeita verkkosivuiltamme

Käy tilaamassa Katian lankoja ja ohjeita ja aloita uusi projektisi jo heti tänään! Meiltä löydät laajan ja edullisen valikoiman heidän tunnettuja lankojaan.