Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Synteettilanka

Synteettilanka on akryylilangan ja polyesterilangan yhdistelmästä käytetty nimitys. Langat ovat täydellinen vaihtoehto, jos pidät pehmeistä ja kauniista langoista. Synteettilankoja voi käyttää virkkauksessa, mutta niitä käytetään usein neulomisessa, koska se onnistuu niillä todella helposti.

Langan kuitu on synteettistä materiaalia, joka valmistetaan täysin keinotekoisesti. Tämän vuoksi synteettilangat tuntuvat todella miellyttävältä iholla, koska langoissa ei ole käytetty lainkaan luonnonmateriaalia, joka voi kutittaa tai pistää. Langat sopivat erittäin hyvin allergikoille, koska synteetti on valmistettu synteettisistä akryylikuiduista, jotka eivät aiheuta allergisia reaktioita.

Useilla näistä langoista on myös Öko-Tex-sertifikaatti joka takaa sen, että valmiissa tuotteessa käytetty tekstiili ei sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Synteettilangan yhtenä tärkeänä ominaisuutena on myös sen ihoa myötäilevä ja joustava koostumus, jolloin se ei rypisty yhtä helposti kuin muut langat. Synteettilankoja on saatavilla puhtaina polyesteri- ja akryylilankoina. Niissä on käytetty usein myös eri lankaseoksia, joissa on polyamidia, viskoosia, puuvillaa, bambua, alpakkaa, nailonia ja muita sopivia kuituja.

Synteettilangoilla ei ole samanlaisia eriste- ja lämpöominaisuuksia kuin villalangoilla. Tästä on tietysti suuri hyöty, jos haluaa neuloa kevät- ja kesäneuleita.

Synteettilankamme ovat niin kaikista kokeneimpien neulonnan ja virkkauksen ystävien kuin uteliaiden aloittelijoidenkin arvossa. Synteettilanka on hyvä valinta uusiin neulonta- ja virkkausprojekteihin, koska se on helposti neulottavaa ja edullista lankaa. Valikoimastamme löytyy paljon eri värisävyjä ja koostumuksia. Meiltä saat samalla rahalla paljon lankaa!

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Laajaan valikoimaamme kuuluu mm. seuraavien tunnettujen tuotemerkkien synteettilankoja: Katia, Järbo Garn, Svarta Fåret ja Cewec. Panostamme laatuun ja päivitämme valikoimaamme säännöllisesti upeilla uutuuksilla!

Laaja valikoima neuleohjeita

Synteettilanka on hintansa arvoista lankaa, josta löytyy paljon eri seoksia. Värivaihtoehtoja on myös paljon vähän hillitymmistä sävyistä upean voimakkaisiin ja selkeisiin värisävyihin. Valikoimastamme löytyy myös monivärisiä keriä, joilla luot neuleisiisi upeita värivivahteita.

Synteettilangat sopivat erinomaisesti esim. vauvanvaatteisiin, myssyihin, sukkiin, viltteihin, naisten vaatteisiin. Tutustu laajaan ohjevalikoimaamme sivuillamme knittingroom.fi.

Tarvetta uusille tarvikkeille?

Tarvitsetko uusia tarvikkeita päästäksesi alkuun? Käy tutustumassa kattavaan tarvikevalikoimaamme, josta löydät mm. puikkoja, neulontatarvikkeita ja paljon muita tarvikkeita.

Aloita uusi projektisi!

Tilaa edullista synteettilankaa verkkokaupastamme ja aloita uusi projektisi jo heti tänään! Toimitamme edulliset synteettilangat suoraan varaston hyllyltä kotiisi. Käy tekemässä tilauksia verkkosivuillamme, milloin itsellesi parhaiten sopii.