Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Huovutusvilla

Huovutus on todella vanha tekniikka, joka viime vuosina on jälleen kasvattanut suosiotaan. Huovuttamisessa on kyse prosessista, jossa muodostuu paksu materiaali tai huopa, kun kuidut yhdistyvät toisiinsa ja niitä puristetaan yhteen. Villa sopii erinomaisesti huovutukseen ja valikoimastamme löytyy villaa, joka sopii täydellisesti huovutukseen ja neulahuovutukseen.

Huovutus tuo esiin monet villan parhaista ominaisuuksista. Lopputuloksena syntyy ihanasti lämmittävää materiaalia, joka sopii erinomaisesti mm. lapasiin ja tossuihin. Huovutuksessa voi käyttää kuivatekniikkaa tai märkätekniikkaa ja huovutusneulaa tai saippuaa.

Huovutetut vaatteet pestään pesukoneessa, jonka jälkeen ne heti märkänä venytetään oikeaan muotoon ja pituuteen. Tässä vaiheessa voit siten itse vaikuttaa vaatteen lopulliseen kokoon.

Meiltä Knittingroomista löydät 100 % villalankaa, joka sopii erinomaisesti juuri huovutukseen. Valikoimassamme on myös kiharaa villaa, luonnonvillaa, karstattua villaa sekä valmiita huovutussettejä, joiden avulla voit tutustua huovutukseen ja neulahuovutukseen.

Neulahuovutuksessa on suurelta osin kyse siitä, että välineinä käytetään erikoisneuloja, nk. huovutusneuloja.

Kokeiletko ensimmäistä kertaa huovuttamista tai neulahuovuttamista vai oletko jo kokenut huovuttaja? Meiltä löytyy kaikille jotakin!

Laaja valikoima neuleohjeita

Huovutuksen lopputuloksena syntyy upeasti lämmittävää materiaalia, joka sopii lapasiin, tossuihin, viltteihin, myssyihin, hattuihin, laukkuihin ja paljon muuhun. Valikoimamme ohjeista löydät jotakin jokaiseen vuodenaikaan, kesäisistä hatuista ihaniin tonttuaiheisiin.

Paljon tunnettuja lankamerkkejä

Laajasta huovutusvilla- ja neulahuovutusvalikoimastamme löydät mm. seuraavia tunnettuja tuotemerkkejä: Svarta Fåret, Viking of Norway ja Creativ Company. Valikoimassamme on todella kattava valikoima värejä, aina luonnollisen tummanharmaasta villasta värjättyyn villaan, jossa on todella voimakkaita ja värikkäitä värisävyjä.

Tarvetta uusille tarvikkeille?

Suuren tarvikeosastomme valikoimasta löydät paljon huovutustarvikkeita sellaisilta tuotemerkeiltä kuten esim. Creativ Company. Valikoimastamme löydät mm. huovutusharjoja, huovutusneulapidikkeitä, neulahuopamattoja ja pirskotuspulloja! Käy tutustumassa laajaan tarvikevalikoimaamme ja aloita uusi projektisi jo heti tänään.

Aloita uusi projektisi!

Käy heti tänään tilaamassa huovutukseen ja neulahuovutukseen sopivia edullisia lankoja, tarvikkeita ja aloituspakkauksia! Tee tilaukset kätevästi verkkokaupassamme, toimitamme edullista lankaa suoraan varaston hyllyltä kotiisi.