Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy

Drops Design

Drops Design on yksi Pohjoismaiden suurimmista lankavalmistajista. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus neule- ja virkkausalalla.

Drops Designin tavoitteena on tarjota markkinoiden parhaita neule- ja virkkaustuotteita. Yritys valmistaa todella laadukkaita ja edullisia lankoja ja toivoo pystyvänsä inspiroimaan ja antamaan hyviä neuvoja kaikille neule- ja virkkaustöiden ystäville.

Drops Designin tunnettuja lankoja

Yrityksen laajassa valikoimassa on paljon tunnettuja lankoja kuten esim. Drops Air, Drops Sky, Drops Safran ja Drops Alpaca. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään lanka- ja ohjevalikoimaansa vastatakseen käsitöiden harrastajien toiveisiin.

Drops Design tarjoaa verkkosivuillaan markkinoiden laajimman valikoiman ilmaisohjeita. Yritys myy tuotteitaan vain jälleenmyyjien kautta ja me astumme juuri tässä vaiheessa mukaan kuvaan. Kun olet valinnut haluamasi Drops Design -ohjeet, tilaat tuotemerkin langat kaikista edullisimmin sivuiltamme knittingroom.fi!

Voit tilata kauttamme myös haluamasi ohjeen tulosteen. Ohjeiden toimitus sisältää tällöin tulostuksesta aiheutuvat kustannukset.

Drops Designin lankamateriaalit

Drops Designin tuotevalikoiman langoissa käytettyjä materiaaleja ovat mm. villa, alpakka, puuvilla, babyalpakka, polyamidi ja merinovilla. Sen kattavasta valikoimasta voit tilata villalankaa, sekoitelankaa, alpakkalankaa, puuvillalankaa, merinolankaa sekä monia muita lankoja.

Drops Designin valikoima täydentyy jatkuvasti upeilla uutuuksilla ja tilatessasi heidän lankojaan voit olla varma niiden laadusta. Valmistusprosessissa erityisesti lankojen muoto ja rakenne ovat niitä kaikkein tärkeimpiä ominaisuuksia.

Yrityksen langat sopivat hyvin erityyppisiin vaatteisiin, ihanan kevyistä kesävaatteista upeisiin ja lämpöisiin neuletakkeihin. Lankojen värivalikoima kattaa niin voimakkaat ja kirkkaat sateenkaaren värisävyt kuin myös tummat ja vähän synkähkötkin syksyiset värisävyt.

Tarvetta lisätarvikkeille?

Aloittaessasi uuden projektin sinun kannattaa aina tarkistaa käytössäsi olevat tarvikkeet. Löytyykö sinulta kaikki tarvitsemasi puikot ja virkkuukoukut? Mikäli löydät puutteita, voit käydä tutustumassa tarvikeosastomme kattavaan puikko- ja virkkuukoukkuvalikoimaan.

Valikoimastamme löydät paljon käteviä tarvikkeita hyvinkin erilaisiin käsitöihin. Vuoden pimeimpinä aikoina tai käyttäessäsi tummia lankoja sinulla voi olla tarvetta erilaisille valaistuslaitteille, joiden avulla työt sujuvat paremmin. Käy tutustumassa erilaisiin valaistuslaitteisiimme ja näköapuvälineisiimme sivuillamme knittingroom.fi.

Haluaisitko säilyttää kaikki tarvikkeesi samassa paikassa? Valikoimastamme löydät käteviä laukkuja ja suojuksia, joiden avulla tarvikkeet pysyvät hyvässä järjestyksessä. Todella käytännöllinen ratkaisu, kun lähdet matkoille!

Tilaa Drops Designin lankoja suoraan verkosta

Verkkokaupastamme löydät paljon Drops Designin rakastettuja lankoja. Käy tutustumassa sivujemme knittingroom.fi koko valikoimaan ja aloita uusi projektisi jo heti tänään.