Ostoskori

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

   Svensk Digital handel  

DIBS - Payments made easy
0 osumien määrä
Lajitteluperuste:Valitettavasti emme löytäneet sopivaa tuotetta, joka täsmäsi hakuusi. Tuote jota etsit voi olla loppuunmyyty.

Navia

Navia on laadukkaisiin lankoihin erikoistunut yritys, joka haluaa pitää hyvää huolta luonnon resursseista ja raaka-aineista. Yritys on perustettu Färsaarilla, jossa on Suomea kylmempi ilmasto. Näin on luonnollista, että yrityksen langat on suunniteltu kylmempiin lämpötiloihin.

Navian historia

Navian alkuperäisenä visiona oli valmistaa laadukkaita lankoja, jotta kalastajat ja maanviljelijät pystyivät paremmin suojautumaan kylmältä. Lankojen valmistuksessa olikin aikaisemmin kyse saarelaisten selviytymisestä omassa arjessaan.

Nykyään tarkoituksena on valmistaa viileämpään ilmastoon soveltuvia laadukkaita ja ihanasti lämmittäviä lankoja. Navian langat sopivatkin meillä Suomessa todella hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Navian villalangat

Navian langat valmistetaan Färsaarilla, Shetlannin saarilla ja Australiassa tuotetusta villasta. Ne ovat tulleet tunnetuiksi luonnollisista sävyistään. Navian kaikki suositut langat löytyvät verkkokauppamme tuoteryhmästä Villalanka.

Navian suosittuja lankoja

Navian valikoimasta löydät paljon suosittuja lankoja, kuten Navia Uno, Navia Duo ja Navia Trio. Niiden nimet perustuvat villalangan säikeiden määrään: yksisäikeinen, kaksisäikeinen ja kolmisäikeinen lanka. Valikoimaan kuuluu myös paljon muita suosittuja lankoja, joille on yhteistä valmistusmateriaalina käytetty korkealaatuinen villa.

Navian ohjevalikoima

Navian langat ovat tunnettuja viileään ilmastoon sopivasta materiaalistaan. Sen vuoksi niistä on helppo valmistaa esim. paksumpia neulepuseroita, sukkia, myssyjä ja lapasia. Tuotemerkin langat sopivat kaikille ikäryhmille ja niistä neulotuissa vaatteissa ei kylmä pääse iskemään kovinkaan helposti. Navian valikoimaan kuuluu myös muodikkaita ohjeita, joista neulot upeita neuleita naisille, miehille, lapsille ja vauvoille.

Tarvitsetko uusia tarvikkeita?

Löytyykö sinulta kaikki tarvikkeet uuteen projektiisi? Jokaiseen ohjeeseemme on aina merkitty puikkosuositus, jotta uusi projektisi lähtee sujuvasti käyntiin!

Kattava ja edullinen tarvikevalikoimamme sisältää puikkoja, virkkuukoukkuja, valaistuslaitteita, saksia ja paljon muuta. Tutustu koko valikoimaamme osoitteessa knittingroom.fi

Tilaa Navian lankoja ja ohjeita verkkokaupastamme

Tilaa Navian lankoja ja neuleohjeita verkkokaupastamme ja aloita uusi neulontaprojektisi jo heti tänään. Verkkokauppamme on auki 24/7, joten voit tehdä ostoksia silloin kun sinulle sopii!